DENIOS AB
Datorgatan 3
561 33 Huskvarna

Tel.: 036 - 39 56 60
E-Mail: info@denios.se
Internet: www.denios.se

Nyheter i DENIOS shop

Nyheter inom kemikalieförvaring

Övervakad laddning av batterier med DENIOS smartstore

Vid laddning av batterier finns risk för termisk rusning. Det gäller särskilt om batteriet är skadat eller inte laddas på rätt sätt. Av denna anledningen behöver laddning av batterier alltid övervakas. Även många försäkringsbolag skärper sina krav på övervakad laddning. I de brandklassade laddskåpen SmartStore finns förutom övervakning även ett brandbekämpningssystem. Det är högkvalitativa sensorer och styrteknik som i händelse av förändrade förutsättningar i skåpet både skickar larm via sms och/eller e-post och aktiverar brandbekämpningssystemet omedelbart.

Skåp för gasflaskor i två nya storlekar

Enligt flera kundönskemål har vi lagt till två nya asecos gasflaskskåp i vårt sortiment. Skåpen är tillverkade av robust, galvaniserad stålplåt, är lämpliga för utomhusinstallation och finns i två olika storlekar: den mindre versionen kan lagra upp till 10 x 11 kg gasflaskor eller 4 x 33 kg gasflaskor. Den större versionen har plats för 20 x 11 kg gasflaskor eller 9 x 33 kg gasflaskor.

Spillbrickor och mindre uppsamlingskärl base-line av polyeten

Våra "bas-line" kärl av polyeten för dunkar och kannor har uppgraderats. De nya modellerna har ett hörn utformat för praktisk avtappning. Eftersom vi tror på både kvalité och hållbarhet har kärlen en ökad materialtjocklek för ännu högre stabilitet och trygghet. De nya uppsamlingskärlen finns i 4 olika storlekar och kan kombineras med olika galler.

Nyheter inom kemikaliehantering

Ergonomisk lyftvagn för enkel hantering av små behållare

Genom att vara proaktiv och tänka på ergonomin kan man förebygga problem innan de uppstår. Även om man klarar att lyfta mindre behållare, dunkar och fat sliter det på kroppen. Därför har vi utvecklat en mycket smidig lyftvagn som består av ett robust chassi och en platta som kan användas i kombination med olika tillbehör. Välj mellan lyftarmar, dunkhållare, transportkorg och spännband med fästanordning. Med dessa tillbehör kan olika typer av behållare plockas upp och transporteras på ett säkert sätt.

DENSORB Multi-Sorb för spill av kem och syror

Det nya kemikalie- och syragranulatet DENSORB Multi-Sorb är imponerande med sin enastående absorptionsförmåga och universella användbarhet. Granulatet som baseras på en polymerförening kan absorbera upp till 75 liter vätskor per kilogram. Multi-Sorb är hydrofil, kemiskt inert, icke-brandfarlig, icke-brännbar och icke-damm-explosiv. Det förhindrar utsläpp och avdunstning omedelbart efter kontakt. Granulatet kan därför användas för alla farliga ämnen och kan även användas riskfritt av outbildad personal.

Granulat för olja tillverkade av miljövänlig mineralfibrer

Oljeabsorbent Universal DENSORB är en särskilt miljövänlig lösning för att absorbera oljor och kemikalier. Produkten är tillverkad av högabsorberande mineralfibrer och är idealisk för snabb rengöring av verkstäder, lagerlokaler och andra industrimiljöer. Eftersom den inte är nötande och dessutom är godkänd för användning i trafikerade områden, är den också idealisk för skonsam användning på hallgolv.

FALCON Kanna med jordningsanslutning

FALCON säkerhetskannor är konstruerade för säker förvaring och hantering av små mängder brandfarliga vätskor. Nu finns även kannor med jordningsanslutning tillgängliga i DENIOS shop - så du slipper gnistbildning och självantändning vid påfyllning och avtappning.

Nyheter inom arbetssäkerhet

Nödduschar från B-SAFETY

Nu hittar du många fler modeller från tillverkaren B-SAFETY i vår webbshop, inklusive ögonduschar, kroppsduschar och praktiska kombinationsduschar. Nödduschar finns med ett brett utbud av monteringsalternativ för skräddarsydd installation. Till exempel väggmontering, bordsmontering, takmontering eller montering över dörr.

Påkörningsskydd för säkert och motståndskraftigt skydd

Nyheter inom sortimentet påkörningsskydd för att minska risken för kollision med pallställ, laddstolpar, hörn eller väggar. Fler valmöjligheter för att hitta det som passar dina behov. Från stabila pollare till skydd för hyllställ, både i plast och stål.

Brandfilt för begränsning av bränder i elbilar och andra batteridrivna produkter

Med de nya brandfiltarna kan du snabbt begränsa bränder i eldrivna fordon och minska rökutvecklingen. Brandfiltarna är tillräckligt stora för att täcka hela fordon och finns i flera storlekar. Med en smältpunkt på 1600°C och en ihållande värmebeständighet på 1150°C ger filtarna ett skydd för omgivningen tills professionell hjälp anländer.

Isolerade verktyg från KS TOOLS för säkra arbeten under spänning upp till 1000 volt

Det nylanserade produktsortimentet med isolerade verktyg har ett tydligt mål: att avsevärt öka din säkerhet och effektivitet vid arbete på kraftledningar. Verktygen är utformade för att förhindra skador, kortslutningar och explosioner.

Verktyg i rostfritt stål från KS TOOLS för utmanande miljöer

Den anmärkningsvärda hållbarheten hos våra nya verktyg i rostfritt stål beror på deras höga motståndskraft mot korrosion och oxidering. Det innebär att verktyget förblir fritt från rost och nedbrytning även i krävande, fuktiga och aggressiva miljöer. En annan fördel med dessa verktyg är deras förmåga att autoklaveras. Möjligheten att värma dem till temperaturer över 100°C för att döda bakterier gör dem särskilt lämpliga för användning i hygieniskt känsliga områden.

Titanverktyg från KS TOOLS: icke-magnetiska, rostfria och syrafasta

Våra nya titanverktyg utmärker sig genom 100 % antimagnetisering, exceptionell lätthet (ca 42 % lättare än stål) och mekanisk och termisk motståndskraft. Verktygen kännetecknas av sin hållbarhet, rostfrihet och syrafasthet.

Professionella knivar och saxar från Martor

Alla som har haft en bra sax eller en skarp kniv vet vilken skillnad det gör för arbetet. Säkerhetsknivar, mattknivar eller saxar används dagligen inom industri och handel för att klippa eller skära i en mängd olika material. Oavsett om du vill skära kartong, tejp, tyg, gummi, skum, läder eller mattor - välj rätt professionellt skärverktyg från DENIOS.

Nyheter produktionsutrustning

Förpackningsutrustning

Det är den bästa packtejpen som finns på marknaden - var feedbacken vi fick från en av våra stamkunder när vi berättade att vi utökat vårt sortiment med denna produktionsutrustning.

Nu kan vi erbjuder dig ett nytt sortiment av förpackningsmaterial för att optimalt skydda dina varor under transport. Vårt produktsortiment sträcker sig från vikbara kartonger och pallboxar till tejp och specialförpackningar för farligt gods för att du ska kunna uppfylla rådande krav på bästa sätt.

Funktionella kontorsmöbler för en modern arbetsmiljö

Ergonomisk och funktionell kontorsutrustning säkerställer ett hälsosamt och effektivt arbete. Vårt sortiment av kontorsutrustning och kontorsmaterial sträcker sig från skrivbord och kontorsstolar till förvaringsskåp - och utökas ständigt.

Mappskåp Acurado, 433x590x1357 mm, ljusgrått
8 varianter finns tillgängliga
5 950,00 kr Exkl. moms
Lådhurts 7100, 1100x765x760 mm, ljusgrått
6 varianter finns tillgängliga
24 500,00 kr Exkl. moms
Lådhurts 7100, 1100x765x420 mm, ljusgrått
6 varianter finns tillgängliga
15 500,00 kr Exkl. moms

Dokumentlådor

I vårt sortiment finns nu även dokumentboxar i plast i tre olika utföranden. Lådorna finns i A4- och A5-format och erbjuder två olika öppningsalternativ.

Presenningar för universellt bruk

Vårt sortimentet har utökats med presenningar av polyeten. Dessa presenningar ger ett tillförlitligt skydd mot smuts, fukt, färgstänk och väderpåverkan. De finns i tre olika färger, materialtjocklekar och fyra olika storlekar.

Arbetsstolar, arbetspallar och ståstöd från Bimos och Mey Chair

Vårt sortiment av arbetsstolar, arbetspallar och ståstöd har utökats med produkter från Bimos och Mey Chair. De nya produkterna ger dina medarbetare ergonomisk komfort och därmed grundförutsättningen för ett hälsosamt och effektivt arbete.

Nyheter inom avfallshantering och rengöring

Behållare och containrar för säker transport av litiumbatterier

Att hantera och transportera litiumbatterier medför ökade risker. Därför är det avgörande att transportera dessa på ett säkert sätt för att minska dessa risker. I vårt sortiment finns allt från mindre transportlådor till större containrar för större volymer. Med olika dimensioner erbjuder de högkvalitativa transportlösningarna inte bara tillräckligt med utrymme, utan uppfyller också alla nödvändiga säkerhetsstandarder för transport av farligt gods.

Industridammsugare för asbest och metallindustrin från Nilfisk

Vi har utökat vårt sortiment med elva nya säkerhetsdammsugare från Nilfisk. Dammsugarna är konstruerade för att suga upp farligt damm och farliga vätskor - för optimalt hälsoskydd och säkerhet under rengöringsarbetet. De nya produkterna har utvecklats speciellt för säker sanering av asbest eller för metallindustrin.

Mobila spilloljeuppsamlare

Våra mobila spilloljeuppsamlare finns nu i totalt åtta olika utföranden. De är den perfekta lösningen för säker uppsamling av spilloljor och andra icke aggressiva vätskor i riskklass A-III.

Ultraljudstvättar Elmasonic Easy

Ultraljudstvättarna Elmasonic Easy finns nu i vårt sortiment. Denna serie omfattar totalt 11 olika varianter med en volym på 0,7 till 27,5 liter. Elmasonic Easy erbjuder viktiga funktionselement som Eco-läge för tyst och skonsam rengöring och Dynamic-läge för envis nedsmutsning.

Mobila saneringsbassänger

Vårt nya sortiment av mobila saneringskärl möjliggör säker uppsamling av förorenat avloppsvatten samt rengörings- och desinfektionslösningar under tvättprocesser. Kärlen kan ställas upp både inomhus och utomhus. Även för snabb och platsoberoende användning vid bekämpning av djursjukdomar. Packa upp - rulla ut - klart!

Vi hjälper dig gärna!

Behöver du hjälp eller rådgivning? Du når oss via chatten, telefon eller e-post. Hör av dig!

Rådgivning 036- 39 56 60
Meny
Logga in
Din varukorgLagd i varukorgen
Till varukorgen
Vi hjälper dig gärna!

Ring, chatta eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Mån - Tors: 08:00 - 16:30 | Fre 08:00 - 15:00