Kammarkollegiet förlänger ramavtal med DENIOS

Kammarkollegiet väljer att förlänga sitt nuvarande ramavtal med DENIOS AB och förlängningen gäller i två år. Avtalet gäller säkerhetsskåp för brandfarliga vätskor, säkerhetsskåp för gasflaskor samt tillbehör med koppling till delområdet inom offentlig sektor.

Statens inköpcentrals sigill är en kvalitetsstämpel som får användas av ramavtalsleverantörer som tecknat ramavtal.

Kammarkollegiet förlänger ramavtal med DENIOS

 Satsning på ansvarsfull kemikaliehantering

– Med det fortsatta samarbetet ser vi fram emot att vara en del av landets satsningar på ansvarsfull kemikaliehantering i sina statliga myndigheter under denna period. Det sker nu mycket planering inför det kommande året och jag är återigen glad över att Kammarkollegiet uppskattar våra produkter och tjänster, säger Linus Jacker, VD DENIOS AB.

DENIOS uppfyllde samtliga krav

Med avtalet väljer Kammarkollegiet att uppfylla MSB:s rekommendationer från 2014 gällande förvaring av brandfarliga vätskor och gas för samtliga framtida inköp av utrustning. DENIOS var leverantören som uppfyllde samtliga krav gällande kvalitet, leverans, pris och kreditvärdighet.

Med DENIOS skåp möjliggörs förvaring av brandfarliga vätskor och gas direkt vid arbetsplatsen. Skåpen garanterar en säker förvaring, för medarbetare såväl som verksamhet och miljö, samtidigt som myndigheternas krav uppfylls.

– Det är helt klart en kvalitetsstämpel att kammarkollegiet väljer DENIOS som leverantör till sina egna statliga myndigheter, säger Linus Jacker, VD på DENIOS AB.

 

 

Läs mer om brandsäkert skåp  och se våra modeller.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till DENIOS. Vi hjälper dig gärna! Tel. 036 - 39 56 60