Framtidens absorbenter i Multiformat

För alla som hanterar spill ger nyheten från DENSORB många användningsmöjligheter. Multiformat är en praktiskt perforerad och veckad absorbent förvarad på rulle som även kan användas hopvikt som länsa, som matta under underhållsarbeten eller som trasa.

En absorbent – Fyra användningsmöjligheter

Levereras i praktisk dispenserbox

Absorbenten levereras vikt och rullad samt perforerad både på längden och tvären i en praktisk dispenserbox med kompakta mått. De kompakta måtten möjliggör snabba insatser överallt: på arbetsbänken, i servicebilen, på lastbil, truck o.s.v.

– Många kunder uppskattar flexibiliteten hos DENSORB Multiformat. En praktisk dispenserbox som innehåller alla absorbenter man behöver, säger Lina Berkesten som är spillskyddsexpert på DENIOS AB

 

Absorbenter OIL-ONLY, KEMIKALIE eller UNIVERSAL

Absorbenten finns i 3 olika utförande, OIL-ONLY, KEMIKALIE eller UNIVERSAL beroende på vilka vätskor som ska absorberas. Materialet är luddfritt tack vare skyddsskikt på båda sidor och därmed även mycket lämpligt för känsliga användningsområden.

KEMIKALIE absorbenten är speciellt utvecklad för upptagning av frätande syror som t.ex. svavel, borsyra, fluorvätesyra och fosforsyra. Den gula varningsfärgen gör det enkelt att se den upptagna vätskan. 

OIL-ONLY tar tack vare sina hydrofoba egenskaper upp vätskor på olje- resp. kolvätebas, men stöter bort vatten. Oljeabsorbenten är perfekt för användning utomhus, även i regn, tack vare de vattenavvisande egenskaperna. 

UNIVERSAL absorbenten suger upp olja, vatten och andra kemikalier (icke frätande) tack vare sina hydrofila egenskaper. Alla tre varianterna har utmärkt upptagningsförmåga och snabb uppsugning.

– De kompakta måtten på dispenserboxen gör att de alltid finns där de behövs, för snabba och effektiva insatser. Multiformat är perfekt för dagligt bruk, för underhåll och reparation samt för oväntade läckage, avslutar Linus Jacker, VD på DENIOS AB.

Läs mer om DENIOS absorbenter>>

 

 

 

http://www.denios.se/shop/rengoring-avfallshantering-och-absorbenter/absorbenter.html