Säker invallning och kemikaliehantering med rostfritt stål

Oavsett om det gäller läkemedel, mat, dryck eller andra tillämpningar där höga hygienkrav krävs är rostfritt stål erkänt för sina goda egenskaper. Som en sann allroundare uppfyller rostfritt stål alla viktiga krav på hygien och funktionalitet.

Den bästa fördelen: Rostfritt stål har hög motståndskraft mot korrosion (rost) liksom mot andra kemiska angrepp. Men det är inte allt: i jämförelse med andra material kan rostfritt stål rengöras lättare och med en lägre koncentration av desinfektionsmedel. Detta bidrar också till att skydda miljön genom lägre utsläpp i avloppsvattnet.Våra kundfavoriter av rostfritt stål

DENIOS omfattande produktsortiment har mycket att erbjuda när det gäller rostfritt stål. Nedan presenterar vi några populära kundfavoriter:


Material info

Rostfritt stål har funnits i över 100 år och genom olika sammansättningar i legeringen har över 120 rostfria stålkvaliteter utvecklats för en mängd olika driftsförhållanden och applikationer.

DENIOS använder rostfritt stål 1.4301 för det flesta rostfria produkterna i sin tillverkning. Önskar du andra egenskaper på stålet kan vi erbjuda fler standarder.

Ta kontakt med DENIOS för fler standader