Säkerhet 2021: Våra lösningar för era utmaningar.

Uppdaterad säkerhet 2021: Våra lösningar för era utmaningar.

Vi på DENIOS utvecklar och tillverkar produkter för att du ska få en trygg och säker arbetsmiljö.
Vårt mål att kontinuerligt erbjuda kvalitetsprodukter och tjänster som tillför värde till våra kunder och skyddar vår miljö

Köper du direkt från oss bidrar du till att vi kan fortsätta utvecklingen att tillverka med hållbara produktionsmetoder och ta fram ännu bättre utrustning. På detta sätt kan vi fortsätta utveckla marknaden för spillskydd och säkerhet på arbetsplatsen.

I år har vi hela 117 egenutvecklade produkter bland nyheterna och flertalet övriga artiklar från leverantörer för att komplettera vårt heltäckande utbud för arbetsplatssäkerhet. Scrolla ner så hittar du ett urval av våra höjdpunkter.

Katalog – Bläddra online

 

Ditt heltäckande utbud för miljöskydd och säkerhet

Nu finns DENIOS nya onlionekatalog ute för nedladdning. I katalogen som innehåller 650 sidor finns välkända klassiker tillsammans med 117 egenutvecklade nyheter med inriktningen miljöskydd och säkerhet. DENIOS som i år firar dubbelt, 35 år som producent och 20 års försäljning i Sverige har även breddat sortimentet med flertalet leverantörsnyheter för att kunna erbjuda ett heltäckande sortiment inom:

  • Kemikalieförvaring
  • Kemikaliehantering
  • Fat, IBC och behållare
  • Arbetssäkerhet
  • Rengöring och avfallshantering
  • Produktionsutrustning

I katalogen finns även produktguider och information om lagar och regler. Tack vare att katalogen ligger online har du alltid möjligheten att bläddra oavsett om du jobbar hemifrån, båten eller husbilen.

Bläddra online

DENIOS Katalog 2021

Produktnyheter

 

Fatskåp med platsbesparande jalusi

Våra populära fatskåp PolySafe för invallning av kemikalier är tillverkade av högbeständig polyeten och finns numer med platsbesparande rulljalusier. Denna dörrvariant är den optimala lösningen för trånga utrymmen och skapar ett kompakt förvaringsutrymme för fat och små behållare utan att ta utrymme i anspråk genom öppna dörrar. Detta ger dig till exempel mer utrymme för interna gångstråk och trafikvägar,

 

 


 

Uppsamlingskärl pro-line med integrerad läckageindikator

Läckage i uppsamlingskärl måste rengöras så snart som möjligt. Det är inte bara viktigt för att kunna uppfylla de lagligt föreskrivna invallningsvolymerna utan också för att motverka faran med ångor och gaser. De nya pro-line-uppsamlingskärlen underlättar för optisk inspektion: gallren är utrustade med en integrerad läckageindikator. Om det finns vätska i uppsamlingsfacket indikeras detta av att en plastplupp i röd varningsfärg åker upp. Då vet du direkt om ett läckage inträffat och du slipper lyfta på gallret för att kontrollera.

 

 


Uppdaterade IBC uppsamlingskärl – Sparar 18% lageryta!!

Som producent av uppsamlingskärl har vi möjlighet att ständigt förbättra både konstruktion och design för att hela tiden öka användarvänligheten för våra kunder, självklart gör vi detta utan att tumma på säkerheten en enda millimeter. De nya uppdaterade uppsamlingskärlen för 2 IBC från DENIOS har minskat med 18% i utrymme och gör att du kan förvara farliga kemikalier på ett betydligt mer optimerat sätt. Den lagstadgade uppsamlingsvolymen uppfylls naturligtvis.


 

 


 

IBC Uppsamlingskärl med tillbehör – till paketpris!

Det finns många praktiska tillbehör som förenklar arbetet och ökar säkerheten vid förvaring och avtappning av IBC. För att underlätta har vi satt ihop paket av våra mest populära tillbehör och inte nog med det –   du får dem till ett reducerat pris om du beställer paketet.

Förutom ett uppsamlingskärl av stål eller plast (PE) ingår olika IBC tilbehör som Spillguard®-läckagedetektering, FALCON säkerhetsbehållare, DENSORB®- absorbenter och andra högkvalitativa lösningar. Dra nytta av DENIOS allroundskydd du också!

 

 


Fat av rostfritt stål

DENIOS nya fat av rostfritt stål 120- 213 liter är optimalt för förvaring av livsmedel då det är enkelt att rengöra. Fat av rostfritt stål kan även användas för frätande ämnen eller mycket korrosivt fyllmaterial. Fatet klarar temperaturer på upp till 200 °C vilket förenklar eventuell uppvärmning i produktionsprocessen. Med både UN-godkännande för livsmedel och transport underlättar de handhavandet hela vägen.