Miljösmarta produkter för hållbart och säkert arbetsliv

 

DENIOS katalog 2020

Direkt från tillverkningen kommer våra miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter som gör skillnad för både människor och miljön.  Vi erbjuder 10 000 artiklar för hantering, förvaring och sanering av kemikalier.

Bläddra i online Katalogen 

 

SpillGuard® – larmar vid kemikalieläckage

Precis som ett brandlarm skyddar oss mot bränder, hjälper en SpillGuard® till att snabbt agera vid läckage vilket minimerar risken för olyckor, allvarliga hälsorisker, följdkostnader och juridiska konsekvenser.

Upptäck fördelarna med SpillGuard® 

 

Nytt sortiment av PE-uppsamlingskärl

Nu har även våra uppsamlingkärl av plast (PE) uppdaterats för att du ska får den bästa lösningen för dina kemikalier. Direkt från egen vår tillverkning erbjuder vi ett anpassat sortiment i 3 kategorier med utrustning för olika kundbehov – från små startup-företag till stora koncerner.

 

 

 

 


Nyheter för kemikaliehantering

Digital fatvärmare

Kommande nyhet: Digital Fatvärmare pro-line

Den nya fatvärmaren kombinerar flexibilitet och exakt värmeeffekt med modern styrteknik. En digital temperaturstyrning och display möjliggör större noggrannhet än analoga modeller. Finns tillgänglig i webbshoppen i april.


Värmekammare för kem

 

Värmekammare 4.0 – Automationslösningar för termisk förberedelse av kem

Eftersom effektivisering och automatisering är viktiga faktorer, även vid termisk bearbetning av kemikalier har vi utvecklat en intelligent integration mellan förvaringen av kemikalierna och uppvärmning för att förenkla produktionsprocessen. Vi är för närvarande den enda leverantören som tillverkar automatiseringslösningar för termisk förberedelse. Våra system fungerar som både lagenlig förvaringsplats med invallning samtidigt som kemikalierna värms upp till önskad temperatur, kontinuerligt övervakat av processparametrarna. På detta sätt slipper du flytta runt kem behållarna och dra nytta av de resulterande besparingarna i tid och ansträngning.

Skapa kontakt för att få veta mer >>


 

PolySafe-skåp Typ D med flertalet utrustningsalternativ

Vid förvaring av frätande och aggresiva kemikalier i små behållare som dunkar och kannor rekommenderar vi skåp av polyeten (PE). Vårt kvalitativa skåp PolySafe Typ D finns nu också med ett hyllsystem av plast.

  • korrosionsfri, väderbeständig och stabil
  • hög motståndskraft mot syror, baser, alkoholer, oljor och andra miljöfarliga ämnen
  • med integrerat uppsamlingskärl
  • regnvattnet leds till baksidan
  • integrerade gaffelfickor under skåpet möjliggör smidig transport

Till Produkterna

PolySafe skåp för kemikalier

Ex-klassat och antistatiskt

Mer än 2000 produkter för användning i EX-zonen


Det är viktigt att tänka på att all utrustning som används i riskzoner ska vara ex-klassad. Därför erbjuder DENIOS ett heltäckande produktsortiment som omfattar alla tre skyddsnivåerna för ex-områden. Exempelvis erbjuder vi utrustning som detekterar bildning av explosiva atmosfärer, utrustning som förhindrar uppkomsten av explosiv atmosfär samt ex-klassad utrustning som är gnistfri.

Köp Ex-klassad utrustning >>

För att undvika statiska laddningar krävs speciellt produktskydd. Därför utökar vi kontinuerligt vårt sortiment av ESD-produkter.

EXtremt säker

Nyheter för produktion

Skåp med lagerlådor

Ordning och reda med lagerlådor

Eftersom "var sak på sin plats" effektiviserar arbetet på verkstäder, lager, inom produktionen och i industrin erbjuder vi lagerlådor med öppna lagerfack. På detta sätt kan ni enkelt organisera, märka upp och förvara era småsaker strukturerat. Vi erbjuder ett brett utbud med olika design: 


 

Förstärkt rengöringseffekt med bio.x-rengöringsmedel!

Tillsätt nyheten bio.x Power Up vid rengöring av komponenter som är starkt nedsmutsade.

Till produkterna

Miljösmart rengöringsmedel