Kundanpassade förvaringslösningar för kemikalier från DENIOS

 

 

Gör din kemikalieförvaring trygg och säker med DENIOS

Mitt i Nordsjön, där Global Tech I har sin havsbaserade vindkraftspark behövde miljöfarliga ämnen förvaras på transformatorplattformen, en utmaning DENIOS löste. Det är ett exempel på hur vi använder vår 35 års erfarenhet och kompetens som utvecklare och tillverkare av anläggningar för förvaring av kemikalier till en kundanpassad, skräddarsydd lösning.

Det visar på resultatet av det optimala samarbetet mellan projekterfarna experter från alla avdelningar i den ultramoderna produktionen vid vårt företags huvudkontor i Bad Oeynhausen. Allt under samma tak, allt från samma källa.

 

 


DENIOS Whitepaper. 35 års samlad erfarenhet.

 

Viktig information inom temat: Kemikalieförvaring – invallning och rutiner

Vi vet att det inte är helt enkelt att uppfylla kraven för en trygg och säker kemikalieförvaring. Ofta ska regler och lagstiftning tolkas, dessutom gäller det att ha koll på både miljölagstiftning, arbetsmiljöverkets regler och föreskrifter och allmänna råd om hantering av brandfarliga vätskor på samma gång. Dessutom skiljer sig reglerna i olika länder vilket kan ställa till det för dig som har utländska ägare eller producerar utomlands. Allt detta har vi koll på och för att förenkla för dig har vi i detta whitepaper från vår expertrådsserie, sammanfattat vad du behöver ta hänsyn till vid planering, förvaring och hantering av farliga kemikalier.

Dokumentet innehåller råd kring:

  • Invallning
  • Krav
  • De sex viktigaste kontrollpunkterna
  • Lagstiftning
  • samt mer information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev genom att registrera dig på länken så får du  information kring när nästa nedladdning finns tillgänglig.

Beställ Whitepaper (Formulär)

Beställ whitepaper (Email)

Ladda ner Whitepaper

Rådgivning från DENIOS. Professionell och kundanpassad.

 

För att projektet ska gå smidigt hela vägen, från planering till driftsättning av miljöcontainern, finns vi med dig hela vägen.

När det gäller förvaring av farliga kemikalier är det viktigt att följa lagar och regler samtidig som försäkringsbolagens krav ska uppfyllas. Då är det tryggt att ha en kompetent partner vid din sida redan i planeringsstadiet. Vi gör en gedigen behovsanalys och bidrar med våra erfarenheter och expertis för att du ska få ett så smidigt och tryggt projekt som möjligt.Hör av dig till oss, gärna så tidigt som möjligt i planeringen.

 

 

Rådgivning från DENIOS. Professionell och kundanpassad.

Miljöcontainer från DENIOS. Direkt från egen tillverkning.

 

För säker och lagenlig förvaring av farliga kemikalier.

Med 35 års erfarenhet, toppmodern produktion och erfarna experter erbjuder DENIOS ett unikt utbud av produkter och utrustning. Oavsett om det är en kompakt, walk-in miljöcontainer eller ett hylllager med skjutdörrar och upp till 120 minuters brandklassning - kan vi producera den perfekta lösningen för alla behov.

 

Läs mer

Direkt från egen tillverkning.

Hög kvalité är vårt signum – Alltid certifierat och klart

Testad och godkänd kvalité.

Förvaring av farliga kemikalier regleras av strikta regler och lagar för att uppnå arbetsmiljösäkerhet och miljöskydd. Planering, organisering och drift av ett lager för farliga kemikalier medför både utmaningar och skyldigheter.
Vi anser att när det gäller säkerhet för människa och miljö duger inte gissningar utan vetenskapen om att skydden håller måste finnas. Därför har våra produkter testats och certifierats – Det är vad vi kallar säkerhet på riktigt.

Hur kan vi hjälpa dig?

 

Läs mer om vår tillverkning

Hög kvalité – Certifierat och klart från DENIOS