Desinfektionsmedel & handsprit regler och krav

Desinfektionsmedel – Säker förvaring och hantering

Den rådande situationen leder till att många företag behöver skärpa sina hygien- och rengöringsrutiner för att minska smittspridningen. Användandet av handsprit och desinfektionsmedel har därför ökat lavinartat och för att säkerställa leveranser har flera företag ställt om sin produktion.

Resultatet: Stora mängder handsprit och desinfektionsmedel ska förvaras och hanteras.
Utmaningen: Majoriteten av desinfektionsmedel klassas som mycket brandfarligt på grund av deras ingredienser. Dessa måste förvaras invallat och brandklassat i en godkänd SS-EN 14470-1 lösning.

Vi på DENIOS finns här för dig och hjälper dig med kompetent rådgivning och optimala lösningar – oavsett om du behöver implementera tillfällig förvaring eller om du behöver förbereda dig för ett långsiktigt behov av desinfektionsmedel eller tillsatser.Förvaringslösningar för laglig hantering av desinfektionsmedel

 

 

 

FALCON säkerhetsbehållare för lager, transport och ekonomisk användning.

FALCON säkerhetsbehållare är den perfekta lösningen när desinfektionsmedel måste fyllas från större behållare och sedan förvaras eller transporteras. Med spraykannor och vätningskannor får du en ekonomisk desinfektion.Mest sökta produkter

Populära produkter just nu:


Vi hjälper dig gärna!

 

Behöver du hjälp att hitta en lagenlig förvaring för desinfektionsmedel eller handsprit? Eller har du frågor eller funderingar? Hör av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!