Status Corona DENIOS

Bästa kund,

Nyheterna om coronavirusets framfart i Europa och världen under de senaste veckorna har knappast undgått någon. Vi hoppas först och främst, naturligtvis, att ni, era kollegor samt nära och kära har det bra trots rådande omständigheter. Vi alla har det bra här på DENIOS.

Vi har mobiliserat om oss och arbetar flexibelt:
För att hålla oss friska har vi mobiliserat om oss. Både på kontoret i Huskvarna och på huvudkontoret i Tyskland har vi vidtagit åtgärder för att minska smittan och med flexibla hemmakontor och digitala lösningar fortsätter vi vår arbete.

Vår produktion fungerar normalt: 
Även vår produktion har vidtagit nödvändiga skydds- och mobiliseringsåtgärder vilket gör att den kan fortsätta som normalt. För närvarande finns inga flaskhalsar bland våra leverantörer och vi kontrollerar också vårt lager varje dag. Även här är vi väl positionerade.

Vi finns för dig:
Vi förstår att funderingar uppkommer längs vägen och kommer att göra vårt yttersta för att ge svar på frågor om beställningar och leveranstider. Vi finns här för att hålla dig uppdaterad och förhindra eventualiteter så gott det går.

Vi följer utvecklingen som sker med en känsla av ansvar - gentemot dig och våra anställda. Men också  med nödvändig försiktighet.

Tveka inte att kontakta oss.
Vi finns här för dig.

Hälsningar

Linus Jacker

- VD -

Helmut Dennig

- Grundare och ägare -

Ring oss

Vår kundservice kan nås via telefon som vanligt under våra ordinarie öppettider.
(Mån-torsdag: 8-16.30 Fredag: 8-15 )

Telefonnummer:
036-39 56 60

Chatta med oss

Självklart finns för dig även online. Både via mejl och via chatt.
(Mån.-Torsdag: 8-16.30, Fredagar: 8-15 )

Mejl:
info@denios.se

Order:
Order@denios.se


Chatten startar du genom att klicka på den gröna rutan i vänstra hörnet.