https://placehold.it/1110x500/333333/FFFFFF

Underhållsmässan 2018

Datum:
13-16 Mars 2018
Ort:
Svenska Mässan Göteborg
Monter nr. :

Flera produktnyheter från DENIOS AB på underhållsmässan 2018

När dörrarna till Europas största mötesplats inom underhåll och driftsäkerhet slås upp passar DENIOS AB på att visa upp flera av vårens nyheter. Några av produktnyheterna som har premiär på den svenska marknaden är Fatkärran Secu Comfort, Vario Uppsamlingskärl för kannor och dunkar, utdragbart kemikalieskåp Scoper samt DENSORB absorbenterna Economy plus.

– Vårt mål är att utveckla hela marknaden för miljösäkerhet och arbetssäkerhet . Därför är det extra roligt att ha så många produktnyheter att visa på underhållsmässan, säger Elina Pöyliö Jacker, Marknadschef på DENIOS AB.

Några av nyheterna som har premiär på den svenska marknaden är Fatkärran Secu Comfort, Vario Uppsamlingskärl för kannor och dunkar, utdragbart kemikalieskåp Scoper samt DENSORB absorbenterna Economy plus.

– Vid utvecklingen av våra produkter tittar vi mycket på ergonomi och arbetsplatssäkerhet för att få ett så bra flöde som möjligt i arbetet. Varje detalj är genomtänkt och funktionell såsom exempelvis fatkärran Secu Comfort. Det är en helt ny typ av fatkärra, där hantering och förflyttning sker på ett mycket enklare vis än traditionella fatkärror. Här kan alla medarbetare oavsett storlek förflytta fulla 200 liters fat på egenhand, säger Elina.

Föreläsning på Stora scen

I anslutning till mötesplatsen erbjuds en rad aktiviteter och programpunkter med fokus på drift och underhåll. På stora scen kommer Patrik Löfdahl från DENIOS Akademien tala om Spillskydd i praktiken.

– Mänskliga faktorn och brist på kunskap är största orsaken till olyckor. När det går fel med kemikalier är händelseförloppet ofta snabbt och konsekvenserna kan bli enorma, säger Patrik Löfdahl.

Föreläsningen guidar dig pedagogiskt genom 10 steg för att upprätthålla en spillskyddsplan. Deltagarna får även med sig en plansch ”Spillskyddsplan i 10 steg”.

Plats och tid för föreläsning:

  • Tisdag / 13 mars / 2018
  • 15:30-16:00
  • Scen Stora Scenen - A-hallen

Produktnyheter som visas på UNDERHÅLLSMÄSSAN:

Fatkärra Secu Comfort
Ingenjörsglädje och produktutveckling när den är som bäst! Med fatkärran Secu Comfort tas stora och tunga fat upp och transporteras enkelt > du klarar allt på egenhand. Kärran klarar 60-till 220-liters stål- och plastfat.

Scoper brandklassat kemikalieskåp
Mycket förvaring på liten yta erbjuder nya Scoper. Förvara lacker, färger, lösningsmedel, aerosoler eller andra kemprodukter säkert direkt vid arbetsplatsen samtidigt som myndigheternas krav uppfylls.

Absorbentserien ECONOMY PLUS
Finns i version som både Ark och Rulle. Slitstark absorbent med förstärkt ytskikt och hög riv hållfasthet även när den är mättad.

Vario kar för kannor och flaskor
Praktiska kar för säker förvaring av småbehållare. Tack vare den förhöjda kanten står behållarna stadigt i hyllor eller vid förflyttning. Galler förenklar hanteringen vid stationär förvaring.

LubriFlex ergonomisk kanna
Kannan med stor öppning för bekväm och säker påfyllning. Ergonomiskt handtag och lång pip säkerställer säker avtappning även på svåråtkomliga ställen. Kemikaliebeständig och UV-stabiliserad kanna i volymerna 10, 5 och 2 liter.

DENIOS AB finner du i B-hallen monter B08:50. Varmt Välkomna!

 

 

*Fyll i uppgifter
När du skickar detta formulär godkänner du våra regler om personuppgiftsskydd.