Miljö- och kemidagarna

Miljö- och kemidagarna 2018

Vill du bli uppdaterad om nya lagar och förordningar samt få en naturlig arena för att utbyta erfarenheter och nätverka? Kom då till miljö- och kemidagarna i Göteborg, 23-24 maj 2018.

Datum:
23-24 maj 2018
Ort:
Quality Hotel 11, Maskingatan 11 ,417 64 Göteborg.
Varar:
30 % rabatt på deltagaravgiften. Ange Denios som kod.
Deltagaravgift :

Vad innebär miljö- och kemidagarna?

De erbjuder en mötesplats för dig som arbetar med kemi-, miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor. Vi på DENIOS kommer att finnas på plats för att diskutera hur ni kan öka säkerheten för människa, miljö och verksamhet då varje enskilt företag, enligt miljöbalken och arbetsmiljölagen har ansvar för att utföra tillräckliga skyddsåtgärder. Medverkande tillsammans med DENIOS på miljö- och kemidagarna är bland annat Kemikalieinspektionen, X-FIRE AB och Biotage.

– Vårt mål är att hanteringen och förvaringen av kemikalier kan bli säkrare och effektivare. Genom rådgivande försäljning stödjer vi våra kunder i att bli bättre på att skydda människa och miljö, säger Linus Jacker, VD på DENIOS AB.

Årets olika teman är på miljö- kemidagarna:

Aktuellt just nu

I princip arbetar alla verksamheter med information varje dag och det är en svår utmaning att alltid hålla informationen och kunskapen aktuell. Under detta block blir du uppdaterad om den senaste lagstiftningen och andra nyheter inom miljö och kemi.

Kemiska arbetsmiljörisker

Att hantera och exponeras för kemiska produkter innebär risker. I detta block går vi igenom vad kemiska arbetsmiljörisker innebär och vad som gäller vid tillsyn. Vi kommer också fördjupa oss inom specifika kemiska arbetsmiljörisker så som skärvätskor, svetsrök, allergiframkallande ämnen och hur man ska hantera och lagra brandfarliga och explosiva varor. Du får också ta del av vad som hände när en olycka uppstod och tips på hur man kan arbeta förebyggande för att minska riskerna.

Substitution

För att skydda människa och miljö ska man så långt som möjligt undvika att sälja eller använda kemiska produkter som kan medföra skada om de kan ersättas med mindre farliga produkter. Under detta block får vi mer kunskap om hur man kan arbeta med substitution och vad man tjänar på att substituera. Vi får också ta del av ett praktiskt fall där en verksamhet delar med sig av sina tankar, arbetssätt och rutiner.

Miljö, klimat och livet

Vi blickar ut i världen och får ta del av vad som händer i skogen och havet. Hur påverkas de av microplaster och läkemedel? Vilka framsteg kan man se och vad har vi för utmaningar? Även klimatfrågan diskuteras och slutligen får vi de kemiska svaren på vad livet består av och hur det kan ha uppstått i jordens tidigaste barndom.

Anmäl er och ta del av vårt erbjudande, 30 % rabatt på deltagaravgiften. Ange Denios som kod.

Datum: 23-24 maj 2018.
Tid: Start dag 1: 9:30 – 16:55 information om kvällen, 18:00 fördrink, 18:30 trerättersmiddag.
Start dag 2: 8:30 –  ca 16:00-16:30.
Plats: Quality Hotel 11, Maskingatan 11 ,417 64 Göteborg.

I konferenspaketet ingår:

 

  •     Lunch och fika
  •     Trerättersmiddag med underhållning
  •     All presentationer skickade digitalt
  •     Anmälningsavgift: 5.995 kr (exkl. moms)

Hotellerbjudande får du i ditt bekräftelsemejl som skickas till dig när du anmält dig

Besök kemidagarnas hemsida här! 

Är du nyfiken på våra produkter? Köp produkter från DENIOS här!


*Fyll i uppgifter
När du skickar detta formulär godkänner du våra regler om personuppgiftsskydd.