Arbeta hos oss

Tillsammans för en hållbar framtid!DENIOS är ett internationellt företag i stark tillväxt och ständig förändring, med ett tydligt mål att all tillväxt och utveckling ska vara hållbar för människa och miljö in i framtiden

DENIOS kompetens bygger på interaktion av mycket olika personligheter, talanger och erfarenheter. Vi arbetar aktivt med värdegrunden för ett verkligt jämställt och tryggt arbetsliv. Framgången i företaget bygger på medarbetarnas nyfikenhet, motivation och ständigt lärande för att alltid få fram den bästa lösningen. 

Som tillverkare och leverantör av miljöprodukter i framkant ger DENIOS
 ett värdefullt bidrag till dagligt skydd av verksamheter, miljö och säkerhet för anställda. Vi finns med 750 anställda representerade i hela Europa, USA och Asien. Våra produkter tillverkas i sju produktionsanläggningar. Som en del av DENIOS-teamet blir du delaktig till att forma vår framtid och våra framgångar!

 

 


Lediga tjänster

Ekonomiassistent/-ansvarig 100%

Vi söker en Ekonomiassistent/-ansvarig som, på deltid, ska sköta den dagliga ekonomistyrningen på Denios AB.
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom ekonomi, framför allt inom redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för leverantörs- och kundreskontra, löpande bokföring och betalningar och ev. lönehantering. Utöver dessa arbetsuppgifter ingår även periodiska sammanställningar/redovisningar, rapporter till VD/Revisor/Skatteverket, såväl som administrativa arbetsuppgifter, t.ex. inköp av kontorsmaterial, administration av tjänstebilar, administration av avtal mm.

Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö som främjar innovation och engagemang. Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet från liknande tjänster. Meriterande om du även arbetat med löner, då detta kan komma att bli aktuellt, men det är inget krav. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta. Du kommer hantera konfidentiell information vilket ställer högra krav på din integritet. Det är en fördel om du har körkort men det är inget krav. Du bör ha goda kunskaper i Excel och Outlook samt vana att arbeta i affärssystem, all bokföring sker i SAP. Denios AB är ett expansivt företag och det ställer krav på flexibilitet i form av förändrade och utvecklande arbetsuppgifter. Det är därför av största vikt att du gillar att utvecklas inom din arbetsroll såväl som person.

Denios AB ingår i en stor koncern och mycket kommunikation sker med kollegor i Tyskland. Det är därför viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande. Som Ekonomiassistent/-ansvarig hos Denios får du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen roll. Du får en stark, internationell organisation som stöd och ett väl sammansvetsat gäng som dina närmsta kollegor. Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan.