Just nu söker vi medarbetare till kundtjänst och innesälj.

Arbeta hos oss

Tillsammans för en hållbar framtid!


Fler än 850 motiverade kollegor över hela världen
Fler än 850 motiverade kollegor över hela världen

Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch
Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch

En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning
En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning

Globalt storföretag med internationell know-how
Globalt storföretag med internationell know-how

Spännande karriärmöjligheter
Spännande karriärmöjligheter


DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösäkerhet och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier. Genom stöd och rådgivning av såväl produkt som gällande lagar och regler guidas kunderna till rätt produkt och lösningar.

DENIOS är experter och erbjuder ett mycket brett produktsortiment inom förvaring och hantering av kemikalier samt arbetssäkerhet. DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning.

Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

 

 

Bli en del av TEAM DENIOS

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,4 miljarder kronor, med ca 850 anställda och egna bolag i 20 länder i Europa, Kina och USA. Huvudkontoret ligger i Tyskland, och koncernen har 8 egna fabriker placerade i Tyskland, Frankrike, Italien, England, Tjeckien, USA och Kina.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 55 miljoner. Huvudkontoret för Sverige och Finland är beläget i centrala Jönköping på Västra Storgatan 12, där det arbetar ca 10 medarbetare.


Lediga tjänster

På DENIOS är du varje dag med och skapar en hållbar framtid. Ingen kan göra allt, men tillsammans försöker vi att göra det mesta och bästa vi kan varje dag för en hållbar framtida miljö. Är du redo att anta utmaningen och följa med på vår fortsatta resa?

Arbetsuppgifter

Uppdraget för både utesäljare, kundtjänstmedarbetare och innesäljare är att säkerställa så kunder får rätt produkter och tekniska lösningar. Det tror vi sker genom konsultativ rådgivning, en gedigen behovsanalys och ett proaktivt driv.
Vi söker en innesäljare som vill vara med och driva utvecklingen av vår försäljning i Sverige. Ditt huvudsakliga ansvar blir att kartlägga och söka upp nya potentiella kunder och samtidigt utveckla befintliga kundrelationer på ett professionellt och engagerat sätt. Det innebär att du som innesäljare alltid lyssnar in och utmanar kundens behov, så att vi på DENIOS kan förse kunden med den helhetslösning inom miljösäkerhet som den verkligen behöver – och därigenom tillföra största möjliga värde.

Supporta utesäljarna, utforma och skapa avtal är andra arbetsuppgifter som ryms inom rollen  och som innesäljare arbetar du även dagligen med teknisk rådgivning, information och konsultation. Du har många kontaktytor både externt och internt där du jobbar nära produktion, miljö, underhåll och fastighet. Du jobbar tätt med övriga inne- och utesäljare och i din närhet finns duktiga och erfarna kollegor samt projektledare, konstruktörer och designers på koncernnivå.

Vidare ingår även i rollen att ta emot och administrera orders, offertförfrågningar, CRM-uppdateringar och reklamationer. Då du är en framåtlutad och utåtriktad profil ser vi det som naturligt att du på ett aktivt sätt följer upp offerter som är lagda.

Erfarenhet

Ditt tekniska intresse och industriell förståelse är grundläggande ihop med minst 2 års erfarenhet i en roll som säljare alternativt kundsupport. Din erfarenhetsbakgrund är stark om du dessutom lyckats få B2B-säljerfarenheter av tekniska produkter och lösningar inom industrin, gärna med inriktning mot miljö och kemikaliehantering.
Du kommer utbildas på produkterna både i Tyskland och på plats i Sverige, men viljan att lyckas i det uppsökande och proaktiva försäljningsarbetet kommer vara helt avgörande.
Vi arbetar idag i CRM-systemet Superoffice (CRM) och affärssystemet SAP, och ser din kompetens inom affärssystem och systemadministration som en grundbult. Har du kunskap inom miljölagstiftning så är det ett stort plus. Vi ser att du löser engelska och svenska i tal och skrift, meriterande är om du även behärskar tyska.

Personen

Vi letar efter en orädd relationsbyggare som med stort fokus arbetar mot uppsatta säljmål. Den uppsökande delen i arbetet är något som vi ser oss att du triggas och utmanas av. Andra personliga egenskaper som vi vill ska vara utmärkande hos dig utifrån kraven på rollen är självförtroende, initiativförmåga, starkt eget driv, och proaktivitet.
Likt övriga roller på kontoret så ger vi dig stor frihet och förväntar oss att du arbetar självständigt med god planering och struktur. Din samarbetsförmåga behöver även den präglas av servicekänsla då vi dagligen supportar varandra.
Värderingarna som formar våra beteenden vill vi ska skapa en trygg, positiv och öppen företagskultur. Viktiga kärnvärden som din personprofil kommer filtreras igenom är ärlighet, ansvar och respekt. Vi menar även på riktigt att alla, oavsett roll, utbildning och ursprung, har samma värde.
Välkommen att bli en del av DENIOS-familjen!

Utmaningen

Som en del av säljteamet har du en nyckelroll i att varje dag överträffa och utmana våra kunders förväntningar på olika sätt. Din kunskap, rådgivning och säljfokus kommer betyda allt i de kundrelationer vi vill utveckla!
DENIOS har spänt bågen och har antagit en ny offensiv tillväxtstrategi, och det gäller såklart även Sverige och den nordiska marknaden. Det är ett globalt företag i en spännande framtidsbransch, där mål och resultat skattas högt. För dig som vill, så innebär det stora möjligheter att utvecklas vidare och växa inom bolaget.

Kundtjänstmedarbetare

På DENIOS är du varje dag med och skapar en hållbar framtid. Ingen kan göra allt, men tillsammans försöker vi att göra det mesta och bästa vi kan varje dag för en hållbar framtida miljö. Är du redo att anta utmaningen och följa med på vår fortsatta resa?

Arbetsuppgifter


Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av att löpande ta emot och hantera orders, inkommande offertförfrågningar och skapa merförsäljning vid varje kundkontakt. Rollen ansvarar även för att på ett aktivt sätt följa upp skapade offerter och samarbeta nära med övriga medarbetare inom sälj. I denna rollen ingår även att på daglig basis serva våra kunder med teknisk rådgivning.

En annan viktig arbetsuppgift för dig som arbetar i kundtjänst är att hantera och lösa de reklamationsärenden som uppstår. Rollen är en säljadministrativ funktion som bland annat ansvarar för att CRM-systemet och kunddatabasen är uppdaterade med aktuella kontaktuppgifter.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet i en roll som säljare alternativt kundsupport, gärna då inom en industriell kontext. Det tekniska intresset och förståelsen kommer vara värdefullt när du lär känna våra produkter och kundernas behov. Vi erbjuder olika produktutbildningar, både på vårt huvudkontor i Tyskland samt i vardagen i Sverige tillsammans med alla kompetenta kollegor.
Vi arbetar idag i CRM-systemet Superoffice (CRM) och affärssystemet SAP, och ser din kompetens inom affärssystem och systemadministration som ett viktigt krav. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är om du även behärskar tyska.

Personen

Vi ser att du är en social och serviceinriktad medarbetare som på ett positivt sätt bygger goda relationer med både våra kunder och kollegor. Ditt stora tålamod och goda kommunikativa förmåga är viktigt då det handlar om att på ett pedagogiskt sätt förmedla kunskap och guida våra kunder rätt. Noggrannhet och struktur är självklart i en roll som i många delar består av administration och problemlösning.
Med värderingar som formar våra beteenden vill vi skapa en trygg, positiv och öppen företagskultur. Viktiga kärnvärden som din personprofil kommer filtreras igenom är ärlighet, ansvar och respekt. Vi menar även på riktigt att alla, oavsett roll, utbildning och ursprung, har samma värde.
Välkommen att bli en del av DENIOS-familjen!

Utmaningen

Som kundtjänstmedarbetare har du en nyckelroll i att varje dag möta och överträffa våra kunders förväntningar på olika sätt. Din kunskap, rådgivning och servicekänsla kommer betyda allt i de kundrelationer vi vill förvalta och utveckla!
DENIOS har spänt bågen och har antagit en ny offensiv tillväxtstrategi globalt inom koncernen och det gäller även Sverige och den nordiska marknaden. Det är ett globalt företag i en spännande framtidsbransch, där mål och resultat skattas högt. För dig som vill, så innebär det stora möjligheter att utvecklas vidare och växa inom bolaget.
Men det stora Varför:et handlar om att vi går till jobbet med en önskan om att göra skillnad, resultatet av vårt arbete driver inte bara företaget framåt, och säkrar vår trygghet, utan gör även vår jord till en ren och frisk plats att leva på!
Parallellt med rollen kundtjänstmedarbetare söker vi också en drivande och uppsökande innesäljare, så läs mer i den separata platsannonsen för just den tjänsten.
Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snabbt som möjligt - varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Anmäl ditt intresse och skicka in ansökan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med HR-strateg.

Viktor Fransson

viktor.fransson@hrstrateg.se
070 – 941 73 33