Press /Nyheter

 

 

Som globalt och framgångsrikt företag har DENIOS sedan 35 år tillbaka satt nya standarder i hela världen inom miljöskydd och säkerhet vid arbetsplatser. Vårt mål är att tillverka och utveckla miljöskydd som håller i längden, så att våra kunder kan känna sig trygga med sin investering och att vi kan fortsätta utveckla marknaden inom kemikaliehantering och spillredskap. Varje år utvecklar vi nya produkter och tjänster med  ambitionen att utveckla hela marknaden för miljösäkerhet och arbetssäkerhet.

 
Vi har samlat alla våra nyheter och vårt pressmaterial i vårt nyhetsrum som du får tillgång till genom att klicka på den blå knappen nedan.
 

Här hittar du alla nyheter och pressmeddelanen >>

Alltid uppdaterad, alltid det senaste inom miljöskydd.
Vi håller dig informerad om lagar, nya produkter och kundevent . Varmt välkommen till DENIOS nyhetsrum!


Kontakta oss!

Är du journalist och intresserad av DENIOS AB? I vår Pressavdelning hittar du all nödvändig information, kontaktpersoner för bildmaterial, produktnyheter, osv. Fyll i informationen i vårt presskontakt formulär och få de senaste nyheterna skickade till dig automatistk.

Vi sätter gärna ihop pressmaterial och bilder till ditt förfogande. Om det publiceras uppskattar vi en kopia eller länk till det publicerade materialet.

Kontakt >>


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

*Avsluta prenumerationen när som helst