DENIOS_Underhall

Underhållsmässan 2020 – Så gick det

Datum:
10-13 mars 2020
Ort:
Göteborg
Varar:
Deltagaravgift :

Det positiva i en annorlunda mässa

Mässan 2020 blev inte som vi hade tänkt, då den fick avslutas redan under onsdagen p.g.a. Covid-19. Men vi på DENIOS vill lyfta det positiva som hände under de inledande dagarna på Underhållsmässan 2020, och tillsammans med er komma starkare ur denna tuffa tid.

Populär föreläsning

Mässan inleddes på måndagen med en föreläsning av Dominic Reuter från DENIOS dotterbolag Asecos. BOOM Avoid explosion - Föreläsningen belyste att med rätt utrustning och kunskap skapar vi säkrare arbetsplatser för både människa och miljö. Föreläsningen av Dominic kring kemikalie och gasförvaring samlande många nyfikna besökare till stora scen som ville ta del av vilka katastrofala konsekvenser ett läckage kan innebära. Dominic demonstrerade olika scenarion som kan uppstå på en arbetsplats vid läckage av brandfarliga kemikalier och gas samt vad som krävs för en korrekt och säker förvaring. Föreläsningen hölls även under tisdagen och lockade också då många nyfikna åhörare.

För er som hade tänkt att besöka oss torsdag och fredag kommer här en sammanfattning av mässan:

 

Intresse för DENIOS nyheter

De besökare som stannade till vid monter B01:30 intresserande sig mest för nyheterna SpillGuard som detekterar och larmar vid kemikalieläckage och litiumjonskåpen som både förvarar och laddar litiumjonbatterier på ett säkert sätt.

Mässan fick som tidigare beskrivet avslutas under onsdagen och DENIOS fick packa ihop och åka hem till Huskvarna. Besöksantalet under mässan var påtagligt påverkat av den rådande situationen med Covid-19.
Vi på DENIOS vill tillsammans med er komma starka ur denna tuffa och speciella tid genom att stötta, respektera försiktighetsåtgärder och bidra med positiv energi till vår omgivning.

 
Håll ut. Håll avstånd. Håll dig hemma om du är sjuk. Håll Sverige igång!

 

Mer info:

Därför var vi med på Underhållsmässan

Som tillverkare och leverantör av miljösmart utrustning för arbetsplatser som handhar kemikalier vet vi att det är i samarbetet och samspelet med våra kunder som de stora miljövinsterna görs. Att träffa kunder för att bolla utmaningar och lösningar är en viktig del för vår utveckling och underhållsmässan är en bra plattform för detta.

Vi vet att hållbar kemikaliehantering är ju ingenting man blir färdig med, utan en rörelse som ständigt måste fortsätta. Som tillverkande bolag är det därför självklart att återinvestera vinsterna i lösningar som gör faktisk nytta för kunder och därigenom vara en del av landets satsningar på ansvarsfull kemikaliehantering.

 

Nyheterna som hade Sverigepremiär under Underhållsmässan var:

Litumjonskåpet SmartStore där du både kan förvara och ladda litiumjonbatterier i säkert.

SpillGuard® är läckageindikatorn som larmar vid kontakt med kemikalier och på så vis kan spara både pengar och minska riskerna för personalen.

DENSORB® spillredskap för en effektiv sanering av kemikaliespill.

Falcon® -kannor med flamspärr för säker kemikalieförvaring

Brandsäkra kemikalieskåp - Flera modeller ( med kvalitetssigill från Statens inköpscentral) Här har vårt bolag ASECOS kört upp sin buss  full med olika skåp- Direkt från sin tillverkning i Tyskland för att ni ska kunna uppleva fördelarna med de olika modellerna.

Se DENIOS nyheter>>


*Fyll i uppgifter
När du skickar detta formulär godkänner du våra regler om personuppgiftsskydd.