Brandfarlig vara 2019

Brandfarlig vara

Konferens Malmö Börshus 27-28 november 2O19.

Datum:
27-28 November 2019
Ort:
Malmö Börshus
Varar:
Deltagaravgift :

Träffa Brandskyddsföreningen, MSB och DENIOS i Malmö.

Hanteringen av brandfarlig vara och brandfarlig gas ökar i vårt samhälle samtidigt som regelverken ställer högre krav på företagen. Brandfarlig vara 2019 vänder sig till dig som arbetar med brandfarliga varor, biobränsle eller brännbart damm inom industri, myndigheter eller räddningstjänst.

Brandfarlig vara 2019 är en riksomfattande konferens och mötesplats där industri, myndigheter och räddningstjänst träffas för att nätverka och diskutera.

I anslutning till konferensen finns en utställning där DENIOS tillsammans med andra företag och myndigheter från branschen kommer att presentera sina senaste produkter och tjänster inom området hantering och förvaring av brandfarlig vara.

Nya föreskrifter om Brandfarlig vätska och gas

Årets program på Brandfarlig vara håller på att sammanställas men redan nu är det klart att MSB kommer berättar om status för de nya föreskrifterna Brandfarlig vätska och Gas. Vi redovisar och utvärderar ett antal intressanta inträffade insatser och händelser i branschen.

Priset för konferensen är 4.150 kr exkl. moms. I avgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Fyll i dina uppgifter nedan.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Malmö Börshus 27-28 November för två dagar fyllda av intressanta föreläsningar och möten.

 

 


*Fyll i uppgifter
När du skickar detta formulär godkänner du våra regler om personuppgiftsskydd.