Brandfarlig vara 2019

Brandfarlig vara

Konferens Malmö Börshus 27-28 november 2O19.

Datum:
27-28 November 2019
Ort:
Malmö Börshus
Varar:
Deltagaravgift :

Träffa Brandskyddsföreningen, MSB och DENIOS i Malmö.

Hanteringen av brandfarlig vara och brandfarlig gas ökar i vårt samhälle samtidigt som regelverken ställer högre krav på företagen. Brandfarlig vara 2019 vänder sig till dig som arbetar med brandfarliga varor, biobränsle eller brännbart damm inom industri, myndigheter eller räddningstjänst.

Brandfarlig vara 2019 är en riksomfattande konferens och mötesplats där industri, myndigheter och räddningstjänst träffas för att nätverka och diskutera.

I anslutning till konferensen finns en utställning där DENIOS tillsammans med andra företag och myndigheter från branschen kommer att presentera sina senaste produkter och tjänster inom området hantering och förvaring av brandfarlig vara.

Nya föreskrifter om Brandfarlig vätska och gas

Årets program på Brandfarlig vara är som vanligt gediget. Det kommer myndigheter som föreläser om nya föreskrifter som varvas med redovisningar om intressanta inträffade insatser och händelser i branschen.  Vi ser extra mycket fram emot följande:

Nya föreskrifterna för brandfarlig gas
Carina Fredström, MSB    

Brandfarlig vätska
Johannes Forsberg, MSB

Dammexplosioner – Riskera inte att chansa
Johanna de Grahl, RISE

Och självklart ser vi fram emot Åke Persson från Brandskyddsföreningen som kommer att tala om:

Föreståndaren - en person som behöver kunna mycket om mycket

Priset för konferensen är 4.150 kr exkl. moms. I avgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Fyll i dina uppgifter nedan.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Malmö Börshus 27-28 November för två dagar fyllda av intressanta föreläsningar och möten.

 

 


*Fyll i uppgifter
När du skickar detta formulär godkänner du våra regler om personuppgiftsskydd.