Lediga tjänster – Bli en del av TEAM DENIOS

Arbeta hos oss


Tillsammans för en hållbar framtid!

Fler än 850 motiverade kollegor över hela världen
Fler än 850 motiverade kollegor över hela världen
Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch
Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch
En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning
En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning
Globalt storföretag med internationell know-how
Globalt storföretag med internationell know-how
Spännande karriärmöjligheter
Spännande karriärmöjligheter

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier. Genom stöd och rådgivning av såväl produkt som gällande lagar och regler guidas kunderna till rätt produkt och lösningar.

DENIOS är experter och erbjuder ett mycket brett produktsortiment inom förvaring och hantering av kemikalier samt arbetssäkerhet. DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

 

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,4 miljarder kronor, med ca 850 anställda och egna bolag i 20 länder i Europa, Kina och USA. Huvudkontoret ligger i Tyskland, och koncernen har 8 egna fabriker placerade i Tyskland, Frankrike, Italien, England, Tjeckien, USA och Kina.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 55 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Finland arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger idag på Västra Storgatan i Jönköping men kommer till hösten flytta till nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

Lediga tjänster

Webbutvecklare 100%

We offer

 • Exciting, challenging tasks in a pleasant working environment
 • Well-structured and professional induction training
 • Attractive and performance-oriented salary package and fringe benefits
 • Flexible working-hours including home-office
 • Cooperation with our international subsidiaries
 • Individual workplace with self-selectedhardware

Your mission

 • Support and administration of our webshops (Magento) and websites (Typo3) on an international level
 • Development and implementation o features in cross-departmental teams (eg order process, payment methods).
 • Extension and optimization of existing Interfaces between PIM system (Contentserv) - Webshops – Websites.
 • Bugfixing and test automation (Unit test /integration tests).
 • Process optimization CI / CD based on Git /Gitlab and Docker

Your profile and skills

 • Very good knowledge in web development (PHP and PHP frameworks) as well as wellfounded knowledge in JavaScript, MySQL

 • Experience in the use of frameworks e. g.Bootstrap, jQuery and React
 • Ideally knowledge in Magento, Typo3 and Linux (Bash)
 • Experience with Cloud Technologies (AWS) and Version management (GIT) and container solution (Docker) an advantage
 • Solution-oriented way of working

The DENIOS direct GmbH is the creative agency of DENIOS AG. We plan, develop and design all marketing activities of DENIOS AG and its group companies. DENIOS has been a leading specialist for more than 30 years in hazardous materials storage, operational environmental protection and safety at work. As a manufacturer and developer, DENIOS helps companies to deal with the growing responsibility in dealing with hazardous substances. With more than 850 employees worldwide, we produce and distribute our products in Germany, Europe, America and China.

Interested?
Just send your shot application by e-mail to:
Karriere@denios.de
DENIOS direct GmbH
Dehmer Straße 58 - 66
32549 Bad Oeynhausen
www.denios.de

Teknisk säljare - med projektinriktning 100 %

På DENIOS är du varje dag med och skapar en hållbar framtid, det är bolagets meningsfulla syfte. Ingen kan göra allt, men tillsammans försöker vi att göra det mesta och bästa vi kan varje dag för en hållbar framtida miljö.

Vi är en framåtriktad säljorganisation som månar om utveckling och vill växa. Lockas du av att få vara med i hela kedjan och arbeta med komplex försäljning? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifterna

VD för DENIOS har fram till dagens läge ansvarat för projektförsäljning av så kallade ”modual room systems”. Nu vill vi ta ytterligare ett strategiskt kliv och söker därmed en Teknisk säljare med projektinriktning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att ta hand om inkommande förfrågningar och ta ett helhetsgrepp för hela försäljningsprocessen från behovsanalys och offertarbete till uppföljning, order samt stötta vid leverans. För att vi ska fortsätta vår tillväxtresa kommer du även bearbeta nya kunder och segment.  

Då rollen delvis är ny finns det goda möjligheter att inom givna ramar forma den utifrån dig som individ. Vi är ett tight team och tvärfunktionella dialoger sker dagligen. Som teknisk säljare kommer du bland annat arbeta tätt med vår marknadsavdelning och bidra till att både utveckla samt delta i varumärkesbyggande aktiviteter såsom exempelvis mässor.

Erfarenheten

Vi vill att du ska lyckas i rollen som Teknisk säljare hos oss. Därför ser vi att du har som lägst gymnasial utbildning och har ett par års praktisk erfarenhet inom försäljning.  Kanske har du arbetat en tid som innesäljare och är nu nyfiken på att få jobba ännu närmre kunden och då i en varierad roll där du delvis sitter på plats på vårt nya kontor i Huskvarna men även får möjlighet att vara ute hos våra kunder.  

Eftersom DENIOS ingår i en stor internationell koncern och mycket kommunikation sker med kollegor i Tyskland, är det därför viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Personen

Som teknisk säljare med projektinriktning hos oss ser vi att du är en teknisk intresserad individ med ett starkt eget engagemang. Du drivs av att skapa bra affärer och är duktig på att både utveckla och skapa nya relationer.

Vi arbetar ofta tvärfunktionellt och vi söker dig som vill fortsätta göra det och ser både nyttan och glädjen i att komma framåt, tillsammans som ett team.

DENIOS kärnvärden som vi vill ska genomsyra vår verksamhet är ärlighet, ansvar och respekt.

Utmaningen

DENIOS är ett mindre säljbolag med en närhet både till kollegor och till kunden. Vi vill leverera lite mer än det som förväntas av oss och vi tror vi gör det genom vår specialistkunskap och kundservice.

Vi är ett globalt och expansivt företag som verkar i en spännande framtidsbransch. Vi bidrar helt enkelt till en bättre värld med dem medel vi har. Triggas du av att vara en del av det kan det vara dig vi söker.

Vi gör löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Dock senast den 28/5.

Rekryteringen görs i samarbete med Elina Andersson från HR strateg.
Mejl:
elin.andersson@hrstrateg.se
Telefon:
0722142387

Välkommen att bli en del av DENIOS-familjen!