Lediga tjänster – Bli en del av TEAM DENIOS

Arbeta hos oss

Tillsammans för en hållbar framtid!


Fler än 850 motiverade kollegor över hela världen
Fler än 850 motiverade kollegor över hela världen

Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch
Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch

En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning
En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning

Globalt storföretag med internationell know-how
Globalt storföretag med internationell know-how

Spännande karriärmöjligheter
Spännande karriärmöjligheter


DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier. Genom stöd och rådgivning av såväl produkt som gällande lagar och regler guidas kunderna till rätt produkt och lösningar.

DENIOS är experter och erbjuder ett mycket brett produktsortiment inom förvaring och hantering av kemikalier samt arbetssäkerhet. DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

 

 

 

Bli en del av TEAM DENIOS

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,4 miljarder kronor, med ca 850 anställda och egna bolag i 20 länder i Europa, Kina och USA. Huvudkontoret ligger i Tyskland, och koncernen har 8 egna fabriker placerade i Tyskland, Frankrike, Italien, England, Tjeckien, USA och Kina.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 55 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Finland arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger idag på Västra Storgatan i Jönköping men kommer till hösten flytta till nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

Lediga tjänster

Ekonomiansvaring 100%

På DENIOS är du varje dag med och skapar en hållbar framtid, det är bolagets meningsfulla syfte. Ingen kan göra allt, men tillsammans försöker vi att göra det mesta och bästa vi kan varje dag för en hållbar framtida miljö.

Vi har idag en extern resurs som ansvarar för ekonomin, men nu söker vi en "egen" ekonomiansvarig som är redo att axla ett helhetsansvar och arbeta brett i ett dotterbolag med många internationella kontakter mot koncernen i Tyskland och även verksamheten i Finland.

Arbetsuppgifterna

Grunden för rollen innebär att självständigt sköta den dagliga ekonomistyrningen på DENIOS. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för leverantörs- och kundreskontra, hantera inhemska och utländska betalningar, skattedeklarationer, och lönerna. Utöver detta ingår även månadsbokslut, koncernavstämningar, rapporteringar till exempelvis koncern-CFO och Controller i Tyskland, revisorer samt Skatteverket. Du fungerar såklart som ett ledningsstöd till VD i Sverige genom rapportering och analyser, och är en aktiv del i budget och prognosarbetet.

Det är ett mindre säljbolag och ett team som vill arbeta nära varandra och kunderna på ett flexibelt och prestigelöst sett. I rollen ingår därför en rad andra administrativa arbetsuppgifter såsom inköp av kontorsmaterial, administration av tjänstebilar, administration och uppdatering av kundregister (CRM) och annan enklare säljadministration. Vi tror att arbetsuppgifterna bredvid det renodlade ekonomiansvaret uppgår till cirka 40%.

Erfarenheten

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, alternativt att du arbetat kvalificerat och självständigt med ovan beskrivna arbetsuppgifter i minst 3 år. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av koncernavstämningar.

För att fungera och snabbt växa in i rollen behöver du ha goda kunskaper i Excel, och övriga delar i Office-paketet, samt framförallt ha en erfarenhet av olika ekonomi och affärssystem. På DENIOS sker all bokföring i SAP, och CRM-systemet är Superoffice.

Eftersom DENOIS ingår i en stor internationell koncern och mycket kommunikation sker med kollegor i Tyskland, är det därför viktigt att du löser engelska i tal och skrift, meriterande är om du även behärskar tyska.

Personen

Som ekonomiansvarig för DENIOS ser vi framför oss en strukturerad och kvalitetsmedveten person. Vi ser att du planerar ditt arbete i förväg, samt organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Noggrannheten är en grundbult i rollen.

Du är en ihärdig person som förblir motiverad och effektiv trots att det kanske uppstår bakslag eller fördröjningar. Vi vill att du arbetar tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Vi förväntar oss att du tar självständigt ansvar för din uppgift, strukturerar ditt arbetssätt själv och driver dina processer framåt. Likt övriga i teamet behöver din samarbetsförmåga präglas av servicekänsla och stort positivt engagemang då vi dagligen supportar varandra.

Värderingarna som formar våra beteenden vill vi ska skapa en trygg, positiv och öppen företagskultur. Viktiga kärnvärden som din personprofil kommer filtreras igenom är ärlighet, ansvar och respekt. Vi menar även på riktigt att alla, oavsett roll, utbildning och ursprung, har samma värde.

Välkommen att bli en del av DENIOS-familjen!

Utmaningen

DENIOS är ett expansivt företag, och därigenom ställer det krav på flexibilitet i form av förändrade och utvecklande arbetsuppgifter. Det är av största vikt att du gillar att utvecklas inom din arbetsroll såväl som person. Som ekonomiansvarig hos DENIOS får du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen roll.

Det är ett globalt företag i en spännande framtidsbransch, en internationell organisation finns med som stöd i ryggen och på hemmaplan finns ett team som förväntansfullt tar sikte på nästa steg i sin resa.

Men det stora Varför:et handlar om att vi går till jobbet med en önskan om att göra skillnad, resultatet av vårt arbete driver inte bara företaget framåt, och säkrar vår trygghet, utan gör även vår jord till en härlig plats att leva på!

Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snabbt som möjligt - varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekryteringen görs i samarbete med Viktor Fransson från HR strateg. viktor.fransson@hrstrateg.se, 0709-417333

 

Webbutvecklare 100%

We offer

 • Exciting, challenging tasks in a pleasant working environment
 • Well-structured and professional induction training
 • Attractive and performance-oriented salary package and fringe benefits
 • Flexible working-hours including home-office
 • Cooperation with our international subsidiaries
 • Individual workplace with self-selectedhardware

Your mission

 • Support and administration of our webshops (Magento) and websites (Typo3) on an international level
 • Development and implementation o features in cross-departmental teams (eg order process, payment methods).
 • Extension and optimization of existing Interfaces between PIM system (Contentserv) - Webshops – Websites.
 • Bugfixing and test automation (Unit test /integration tests).
 • Process optimization CI / CD based on Git /Gitlab and Docker

Your profile and skills

 • Very good knowledge in web development (PHP and PHP frameworks) as well as wellfounded knowledge in JavaScript, MySQL

 • Experience in the use of frameworks e. g.Bootstrap, jQuery and React
 • Ideally knowledge in Magento, Typo3 and Linux (Bash)
 • Experience with Cloud Technologies (AWS) and Version management (GIT) and container solution (Docker) an advantage
 • Solution-oriented way of working

The DENIOS direct GmbH is the creative agency of DENIOS AG. We plan, develop and design all marketing activities of DENIOS AG and its group companies. DENIOS has been a leading specialist for more than 30 years in hazardous materials storage, operational environmental protection and safety at work. As a manufacturer and developer, DENIOS helps companies to deal with the growing responsibility in dealing with hazardous substances. With more than 850 employees worldwide, we produce and distribute our products in Germany, Europe, America and China.

Interested?
Just send your shot application by e-mail to:
Karriere@denios.de
DENIOS direct GmbH
Dehmer Straße 58 - 66
32549 Bad Oeynhausen
www.denios.de

Teknisk innesäljare & kundsupport 100%

Vi förstärker nu vårt team och söker därför en

Teknisk innesäljare & kundsupport

På DENIOS är du varje dag med och skapar en hållbar framtid. Ingen kan göra allt, men tillsammans försöker vi att göra det mesta och bästa vi kan varje dag för en hållbar framtida miljö. Är du redo att anta utmaningen och följa med på vår fortsatta resa?

Arbetsuppgifterna

Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av att löpande ta emot och hantera orders, inkommande offertförfrågningar och skapa merförsäljning vid varje kundkontakt. Rollen ansvarar även för att på ett aktivt sätt följa upp skapade offerter och samarbeta nära med övriga medarbetare inom sälj. Det handlar om att med kombinationen mod och ödmjukhet utmana kundens offertförfrågan och uttalade behov.

I denna rollen ingår såklart att på daglig basis serva våra kunder med teknisk rådgivning.

En annan viktig arbetsuppgift för dig som arbetar med kundsupport är att hantera och lösa de reklamationsärenden som uppstår. Rollen är en säljadministrativ funktion som bland annat ansvarar för att CRM-systemet och kunddatabasen är uppdaterade med aktuella kontaktuppgifter.

Erfarenheten

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet i en roll som teknisk innesäljare alternativt kundsupport, gärna då inom en industriell kontext. Det tekniska intresset och förståelsen kommer vara värdefullt när du lär känna våra produkter och kundernas behov. Vi erbjuder olika produktutbildningar, både på vårt huvudkontor i Tyskland samt i vardagen i Sverige tillsammans med alla kompetenta kollegor.

Vi arbetar idag i CRM-systemet Superoffice (CRM) och affärssystemet SAP, och ser din kompetens inom affärssystem och systemadministration som ett viktigt krav. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är om du även behärskar tyska.

Personen

Vi ser att du är en social och serviceinriktad medarbetare som på ett positivt sätt bygger goda relationer med både våra kunder och kollegor. Ditt stora tålamod och goda kommunikativa förmåga är viktigt då det handlar om att på ett pedagogiskt sätt förmedla kunskap och guida våra kunder rätt. Noggrannhet och struktur är självklart i en roll som i många delar består av administration och problemlösning.

Med värderingar som formar våra beteenden vill vi skapa en trygg, utvecklingsinriktad och öppen företagskultur. Viktiga kärnvärden som din personprofil kommer filtreras igenom är ärlighet, ansvar och respekt. Vi menar även på riktigt att alla, oavsett roll, utbildning och ursprung, har samma värde.

Välkommen att bli en del av DENIOS-familjen!

Utmaningen

Som teknisk innesäljare och kundsupport har du en nyckelroll i att varje dag möta och överträffa våra kunders förväntningar på olika sätt. Din kunskap, rådgivning och servicekänsla kommer betyda allt i de kundrelationer vi vill förvalta och utveckla!

DENIOS har spänt bågen och har antagit en ny offensiv tillväxtstrategi globalt inom koncernen och det gäller även Sverige och den nordiska marknaden. Det är ett globalt företag i en spännande framtidsbransch, där mål och resultat skattas högt. För dig som vill, så innebär det stora möjligheter att utvecklas vidare och växa inom bolaget.

Men det stora Varför:et handlar om att vi går till jobbet med en önskan om att göra skillnad, resultatet av vårt arbete driver inte bara företaget framåt, och säkrar vår trygghet, utan gör även vår jord till en ren och frisk plats att leva på!

Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snabbt som möjligt - varmt välkommen med din ansökan redan idag!


För frågor och ansökan kontakta: Viktor Fransson, viktor.fransson@hrstrateg.se, 0709-417333



Anmäl ditt intresse och skicka in ansökan idag!

 I denna rekrytering samarbetar vi med HR-strateg.

Viktor Fransson

viktor.fransson@hrstrateg.se
070 – 941 73 33