Lediga tjänster – Bli en del av TEAM DENIOS

Arbeta hos oss


Tillsammans för en hållbar framtid!

Fler än 950 motiverade kollegor över hela världen
Fler än 950 motiverade kollegor över hela världen
Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch
Miljöskydd och säkerhet är en framtidsbransch
En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning
En ständigt lärande organisation för bästa kundlösning
Globalt storföretag med internationell know-how
Globalt storföretag med internationell know-how
Spännande karriärmöjligheter
Spännande karriärmöjligheter

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier. Genom stöd och rådgivning av såväl produkt som gällande lagar och regler guidas kunderna till rätt produkt och lösningar.

DENIOS är experter och erbjuder ett mycket brett produktsortiment inom förvaring och hantering av kemikalier samt arbetssäkerhet. DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

 

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,4 miljarder kronor, med ca 950 anställda och 26 kontor i Europa, Kina och USA. Huvudkontoret ligger i Tyskland, och koncernen har 8 egna fabriker placerade i Tyskland, Frankrike, Italien, England, Tjeckien, USA och Kina.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 55 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Finland arbetar det idag 11 medarbetare. Kontoret ligger idag på Datorgatan 3 i Huskvarna.

Rankas som Superföretag

DENIOS AB rankas som Superföretag 2019 av tidningen Veckans affärer och Bisnode. För att kvala in på listan måste företaget öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan.

Just nu söker vi en Teknisk säljare. Klicka på pilen nedan för mer information.

Lediga tjänster

På DENIOS är du varje dag med och skapar en hållbar framtid, det är bolagets meningsfulla syfte. Ingen kan göra allt, men tillsammans försöker vi att göra det mesta och bästa vi kan varje dag för en hållbar framtida miljö.

Vi är en framåtriktad säljorganisation som månar om utveckling och vill växa. Vår resa är långt ifrån över! Lockas du av att få jobba i en kombinerad roll som innesäljare och kundsupport kan tjänsten vara helt rätt för just dig.

Arbetsuppgifterna

Som Teknisk innesäljare hos oss ingår du i kundserviceteamet. Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av att löpande ta emot och hantera orders, inkommande offertförfrågningar och agera rådgivande i vid varje unik kundkontakt. Dialogerna sker ofta per meil, telefon eller chatt. Vi vill fortsätta ge hög klass på vår kundservice och det är här du kommer in i bilden!

Rollen ansvarar även för att på ett aktivt sätt löpande följa upp skickade offerter och aktivt arbeta med merförsäljning. I denna roll ingår också såklart att på daglig basis serva våra kunder med teknisk rådgivning.

På DENIOS är både befintliga och nya relationer av stor vikt. Du och övriga kollegor i kundserviceteamet har en mycket viktig roll i det fortsatta arbetet.

Erfarenheten

Vi vill att du både ska lyckas och trivas i rollen som Teknisk innesäljare hos oss. Därför ser vi att du har som lägst gymnasial utbildning och har ett par års praktisk erfarenhet inom försäljning. Har du dessutom teknisk försäljning med dig sedan tidigare ser vi det som meriterande. Mycket kommer dock handla om din egen nyfikenhet att förstå kunden och även kunna agera rådgivande i samtliga dialoger.

Eftersom DENOIS ingår i en stor internationell koncern och mycket kommunikation sker med kollegor i Tyskland, är det därför viktigt att du utöver svenska behärskar engelska i tal och skrift.

Vi arbetar dagligen i vårt CRM system. Därför ser vi att du har god vana av att hantera CRM och affärssystem.

Personen

Vi ser gärna att du är en teknisk intresserad individ med god kommunikativ förmåga. Du drivs av att skapa bra affärer och är duktig på att både utveckla och skapa nya relationer.

Vi arbetar mycket tillsammans och vi söker därför dig som ser både nyttan och glädjen i att komma framåt, tillsammans som ett team.

DENIOS kärnvärden som vi vill ska genomsyra vår verksamhet är ärlighet, ansvar och respekt.

Utmaningen

DENIOS är ett mindre säljbolag med en närhet både till kollegor och till kunden. Vi vill leverera lite mer än det som förväntas av oss och vi tror vi gör det genom vår specialistkunskap och kundservice.

Vi är ett globalt och expansivt företag som verkar i en spännande framtidsbransch. Vi bidrar helt enkelt till en bättre värld med dem medel vi har.

Vi sitter tillsammans i fräscha och rymliga lokaler i Huskvarna.

Rekryteringen sker i samarbete med Elin Andersson på HR-strateg.

Vi ser fram emot din ansökan!