eProcurement DENIOS

eProcurement för effektiva inköp

Elektroniska inköpssystem har blivit en etablerad affärsstandard som används av många stora och medelstora B2B-företag. Under processen importeras en digital och individuell leverantörskatalog till ditt inköpssystem, vilket gör beställningsprocesserna enklare och snabbare. På detta sätt har DENIOS levererat sin katalog till kända kunder från hela världen i 15 år.

Den automatiska digitala tjänsten sparar inte bara papper och skyddar miljön utan förenklar också upphandlingsprocessen från beställning till leverans. Detta förenklar hanteringen av order, minskar administrativt arbete och sparar processkostnader och tid. Dessutom köper de anställda bara det sortimentet som tidigare avtalats på fasta villkor, inklusive specialpriser: detta möjliggör budget- och produktkontroll av driftsutrustningen hela vägen och skapar öppenhet i leverantörsrelationshantering.


Minska kostnader för administration och kontroller.

Speciellt för artiklar med lågt inköpsvärde (så kallade C-delar och B-delar som små uppsamlingskärl och förbrukningsartiklar) uppstår administrativa kostnader som överstiger produktens värde. Med digital kataloghantering kan du spara upp till 30 procent totala processkostnader på följande platser *:

Koll på leveranserna
Koll på leveranserna
Automatiserade inköp enl. avtal
Automatiserade inköp enl. avtal
Betalningshantering / kreditöverföringar
Betalningshantering / kreditöverföringar
Överensstämmelse med din processkedja / revisionssäkerhet
Överensstämmelse med din processkedja / revisionssäkerhet
Säker orderprocess
Säker orderprocess

Ökad säkerhet och kontroll med digitala beställningar

eProcurement skapar transparens och överskådlighet över tid. Dina inköp kan stämmas av mot ditt företags policy för inköp, miljökrav, innehåll osv. Du kan säkerställa att din budget för inköp går till utvalda leverantörer som du har avtal med och som uppfyller kvalitetsstandarder och certifieringar som krävs vid handhavande av miljöfarliga och brandfarliga kemikalier.

Den största effekten av dem alla är kanske att trögheten i orderhanteringen arbetas bort. Du sparar tid och det går fortare från order till leverans. Du skapar översikt, spårbarhet och du kan lagra data om dina transaktioner på ett vettigt och säkert sätt.


SAP Ariba – Rekommenderar DENIOS säkerhet

Ariba Network är en dynamisk, digital handelsplattform där miljontals handelspartners i 190 länder  omsätter 3,00 miljarder dollar i affärer årligen. Många av våra kunder använder redan denna plattform. För att stödja dina upphandlingsprocesser optimalt satsade vi tidigt på att representeras i Ariba Network, vilket har gjort oss till en framgångsrik leverantör - och inte bara det.

Tack vare flera års erfarenhet inom elektroniska inköpssystem är vi det första och för närvarande enda företaget inom miljöteknikbranschen som är referensleverantör och rekommenderade av Ariba.
 
Läs den officiella SAP Ariba Case studien om DENIOS. Vi ser fram emot att vara även din partner på Ariba när det gäller miljöskydd och arbetssäkerhet - kontakta oss idag!

 

Läs Case Study


Våra partners


Fördelar

  • Största sortimentet inom miljöskydd, direkt från tillverkaren

  • Över 15 års erfarenhet av e-handel och mer än 100 kataloger i olika format

  • Tillgängligt på 14 språk

  • Mer än 12 000 artiklar med bilder, informativa beskrivningar och tekniska data

  • Ytterligare information samt bruksanvisningar finns som PDF för nedladdning

  • Matchande tillbehör och produktvarianter är direkt länkade

  • Kundanpassat matchat sortiment

  • Standarder som BMEcat, eCl @ ss, UNSPSC

  • OCI-gränssnitt för integrertion till DENIOS e-butik i ditt inköpssystem (ERP)


eProcurement finns tillgägligt på följande språk:

Tysk
Svenska
Engelska
Spanska
Franska
Czech
Polska
Danska
Italiensk
Portugisiska
Dutch
Norwegian
Slovak
Finska


Har ni funderingar? – Hör av er till oss!

Ett kundanpassat produktsortiment, kompatibilitet med ert ERP och inköpssystem och en hög datakvalitet: Du kan dra nytta av dessa fördelar också.

Vårt internationellt erfarna team för e-upphandling svarar gärna på dina frågor!

Skicka förfrågan