DENIOS digitala konsultation via Teams

Dra nytta av hjälpen från våra experter- Helt gratis!

Hos DENIOS kan du få rådgivning och konsultation helt gratis. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din kemikalieförvaring eller hantering och vi svarar gärna på frågor om lagstiftning, till exempel. Vi erbjuder för närvarande möjlighet till fjärrmöten via MS Teams. Boka ett gratis möte med vår expert nu och dra nytta av vår expertis!

Boka konsultation här


  • Gratis rådgivning direkt från våra experter

  • Framtagning och leverans av optimal lösning

  • Högkvalitativa produkter direkt från tillverkaren

  • Personligt service vid varje tillfälle

  • Möjlighet att få kundanpassade lösningar

  • Tips och rekommendationer för att förbättra arbetssäkerheten


3 vägar till att hitta den bästa lösningen

 

1 Boka ett möte via telefon, e-mail eller hemsidan

Du kan boka en gratis konsultation vid en tidpunkt som passar dig. Om möjligt, beskriv dina utmaningar (volym på kemikalier, vilka kemikalier), när du bokar ett möte så kan våra experter kan förbereda sig för mötet.

 

2 Digitalt möte i MS Teams

Om det är möjligt, ta några bilder på nuläget/ problemet du behöver hitta en lösning på. Om utrymmet har begränsningar när det gäller mått (t.ex. maximal höjd / bredd), ta reda på dessa mått om möjligt. Om dina behov gäller förvaring eller hantering av specifika kemikalier är det en bra idé att bifoga säkerhetsdatabladet eller hålla dem tillgängliga under mötet. Under den digitala konsultationen kommer våra experter att göra en behovsanalys och ställa mer specifika frågor om behoven och naturligtvis också svara på dina frågor.

 

3 Designa och implementera en lösning som uppfyller dina behov

I många fall kan våra experter rekommendera rätt produkt eller en lösning redan under mötet. För mer komplexa eller större projekt behöver våra experter ta fram en handlingsplan för att ta fram den bästa lösningen. Vid behov har vi också ett omfattande nätverk av experter och ingenjörer vid vårt tyska huvudkontor som hjälper oss att hitta lösningar på även de mest utmanande problemen. Våra experter kommer sedan att återkoppla till dig med ett förlag på en lösning.

 

 

Boka en tid
Boka en tid
Ta bilder och mät
Ta bilder och mät
Få en handlingsplan
Få en handlingsplan