Köpguider och rådgivning

Vet du vad som krävs för att upprätthålla en säker kemikaliehantering och förvaring? 

Vi på DENIOS hjälper våra kunder till en säker hantering, förvaring och sanering av kemikalier med syftet att skydda människa, miljö och verksamhet från risker.

I mer än 30 år har vi varit marknadsledande i branschen och med fördelen att tillhöra ett globalt storföretag som DENIOS kan vi dra nytta av varandras erfarenheter och expertis både i stort som i smått. Nedan har vi samlat praktiska guider en hel del intressanta fakta och värdefulla experttips om olika ämnen - lättförståeligt och snabbt! Vi ger dig en samlad översikt över alla relevanta lagar och regler och presenterar lämpliga produkter som du uppfyller de juridiska kraven optimalt och ekonomiskt.

 

 


12 tips till dig som ska köpa miljöcontainer.

Vid inköp av en miljöcontainer finns en del att tänka på och ta hänsyn till. Vi har listat 12 tips som ska underlätta beslutsprocessen och ge dig en säker och lagenlig förvaring av kemikalierna.

Denios råd om att förhindra brand

10 råd för att förhindra brand i verkstad och industri

Det är lättare att förebygga bränder än att släcka dem. I Sverige drabbas vi av cirka fyra industribränder varje dag, året om, med åtskilliga miljoner kronor i förlust till följd. Lagen om skydd mot olyckor innebär att alla ska arbeta för att förhindra att det börjar brinna och man måste ha rutiner för vad man ska göra om olyckan är framme.