• Individuell rådgivning

  • Kvalitet från marknadsledaren

  • Direkt från tillverkning

  • Internationell Kompetens

Fordonsindustrin

Visste ni att svensk fordonsindustrin sysselsätter cirka 120 000 personer? Sverige tillhör de länder i världen där fordonsindustrin har störst betydelse för ekonomin och näringslivet i stort. Ökar jobben inom fordonsindustrin får det positiva effekter på sysselsättningen i det övriga näringslivet.

Bilindustrin är en av de viktigaste branscherna och hittar regelbundet innovativa trender som tar oss framåt i industrin. Ansvaret för människorna och miljön är mer närvarande idag än någonsin tidigare. Även vid utveckling och produktion av fordon kan och måste det vidtas viktiga åtgärder för att säkerställa optimal arbetssäkerhet, hälsa och miljöskydd. DENIOS är på din sida som en pålitlig partner när det gäller att uppnå dessa mål.

Bilindustrin består av många olika delar: montering, service och reparationsarbete med oljor och avfettningsmedel är lika vanligt inom fordonsindustrin som ytbehandlingar som målning, lackering eller blästring. Farliga kemikalier är lika mycket en del av vardagen, liksom aktiviteter där arbetstagarnas säkerhet måste beaktas.

Som globalt storföretag med ambitionen att utveckla hela marknaden för miljösäkerhet och arbetssäkerhet, har vi 30 års erfarenhet av täta samarbeten med flertalet kunder i olika branscher. Vår kunskap – din säkerhet! table
info_blue info_green

Hittar du inte ditt område?

pin_blue pin_green

Lager utomhus

pin_blue pin_green

Verkstad / Underhåll

pin_blue pin_green

Utveckling & Forskning

pin_blue pin_green

Slutbesiktning / kvalitetskontroll

pin_blue pin_green

Produktionslinje

pin_blue pin_green

Coating och Lackering


På DENIOS har vi samarbetat med kunder inom bilindustrin i 15 år. Vi förstår dina behov och dagliga utmaningar vid hantering och förvaring av kemikalier, med den grunden i bilindustrin erbjuder vi ett heltäckande produktutbud.

 

Linus Jacker, VD

Kundanpassande lösningar

KIA MOTORS Förvaring av bränsle och absorbtionsmedel 7 Brandklassade Miljöcontainers 90 Minuters brandmotstånd

Praktiska lösningar inom fordonsindustrin

Vi har implementerat många effektiva lösningar för våra internationella kunder inom bilindustrin. Läs mer om våra tidigare projekt i avsnittet "Kundlösningar kemikalieförvaring".  Vi har sammanställt projektrapporter från områdena för lagring av farliga kemikalier, termoteknik, tekniska och säkerhetsrum och ventilationsteknik. Du kommer att få praktisk insikt i det breda området kundanpassade lösningar och lära dig hur andra företag använder enskilda DENIOS-lösningar.

Se fler kundcase >>

Kundanpassande lösningar

DENIOS Produktbroschyrer

Du hittar ett stort antal detaljer om våra kundanpassande lösningar, produktdetaljer och omfattande tillbehörsbeskrivningar i DENIOS huvudkatalog. Dessutom erbjuder vi omfattande produktbroschyrer till våra kunder inom lager för kemikalier, ventilationsteknik, termoteknik, - uppvärmning av kemikalier samt teknik- och server rum.

Klicka här för våra nedladdningar >>