• Individuell rådgivning

  • Kvalitet från marknadsledaren

  • Direkt från tillverkning

  • Internationell Kompetens

Våra lösningar för din bransch

I mer än 35 år har DENIOS som tillverkare och utvecklare genomfört tusentals projekt över hela världen. Som europeisk marknadsledare har vi erfarenhet från flertalet olika branscher och därigenom förståelse och kunskap kring hur de individuella kraven på produkter för miljöskydd och arbetssäkerhet ser ut.

Brett utbud för ett hållbart miljöskydd

Vårt omfattande och differentierade produktutbud fyller behoven hos en mängd olika branscher och verksamhetsområden - eftersom VI vill stödja DIG på bästa möjliga sätt för att säkerställa ett hållbart miljöskydd och trygghet i din verksamhet.

Nedan finner du våra lösningar för din bransch! ↓

Redan vid tillverkningen av ett fordon är miljöskydd och säkerhet prioriterat - liksom hälsa och arbetsplatssäkerhet. DENIOS produkter höjer säkerheten och ger miljöskydd hela vägen!
Den dagliga hanteringen av kemikalier och läkemedel har ett särskilt fokus i denna bransch. För våra kunder inom kemi- och läkemedelsindustrin erbjuder vi en mängd olika produkter för säker hantering av kemikalier.
Företag inom verkstad och plastbearbetning måste hantera många lagar och regler i daglig drift. Här hittar du lämpliga produkter för förenlig arbetssäkerhet och laglig förvaring av farliga kemikalier.
Vi hjälper våra kunder inom metallindustrin att säkerställa miljövänlig produktion och säker arbetsmiljö - till exempel vid hantering av förbrukningsmaterial, hantering samt förvaring av olja och kemikalier eller inom personlig skyddsutrustning.