9 anledningar att kontakta DENIOS

Arbetar du dagligen med farliga kemikalier? Eller är du ansvarig för arbetssäkerhet? Då är DENIOS din kompletta parter!

1 Ni köper direkt från tillverkaren.

Hos oss som tillverkare sker utveckling, konstruktion och produktion under ett och samma tak. Vår kunskap är din säkerhet.

2 Vi står vid er sida!

Som ett stabilt, framgångsrikt och ekonomiskt solitt företag med högsta kreditvärdighet garanterar vi en framtid för er investering. Dessutom tillhandahålls reservdelar och support för produkterna i många år framöver.

3 Vi bidrar med expertis och rådgivning.

Flera kompetenta specialister finns tillgängliga för svar på dina frågor och med djupgående rådgivning.

4 Vårt arbete innebär mer än att bara leverera en produkt.

Med interna produktutbildningar och expertföreläsningar om aktuell lagstiftning, ser vi till att dina anställda hålls uppdaterade om risker vid hantering av farliga kemikalier. En särskild höjdpunkt i detta fall är vår "Experimentsföreläsning"!

5 Trygg handel.

Vi ger 14 dagars returrätt om produkten inte möter dina förväntningar.

6 Våra produkter är av hög kvalitet, hållbara och säkra att använda.

Ett stort antal tester, godkännanden och certifikat bekräftar detta. På alla produkter får du minst 1 års garanti, på utvalda produkter till och med fem år DENIOS garanti.

7 Allt kan ske elektroniskt.

Vi kan förse dig med skräddarsydda katalogdata i Filformat för din E-handels lösning.

8 Kvalitet är vårt ledord.

Vi tillhandahåller referenser från alla branscher och storlek på företag. Oavsett om det är lokalt, från internationella företag eller offentliga institutioner. Vi har nöjda kunder inom alla områden!

9 Vi håller dig uppdaterad med det senaste.

Vi kommer att informera dig omedelbart om nya eller ändrade rättsliga regler och förordningar. Dra nytta av fördelarna med vår shop som kan användas som inköpsportal såväl som produktdatabas. Hitta mer information om vår lagstiftning och handla online på: www.denios.se.