26.10-27.10 2016
Kategori: Mässor N, Homepage
City Malmö

Konferens BRANDFARLIG VARA

Det ställs allt högre krav på företag som hanterar brandfarlig vara. Regelverken är ofta svårtolkade och det är inte alltid enkelt att veta vad som krävs av den egna organisationen. Konferensen Brandfarlig vara 2016 är riksomfattande och marknadens största mötesplats för dig som arbetar med brandfarliga varor, biobränsle eller brännbart damm.

Konferens Brandfarlig vara

DENIOS ställer ut på konferens om BRANDFARLIG VARA

DENIOS ställer ut på konferens om BRANDFARLIG VARA

Konferensen blir en naturlig mötesplats för alla som arbetar inom branchen och föreläsningar om de senaste regelverken, standards och föreskrifter kommer att hållas. I anslutning till konferensen kommer det att anordnas en utställning, där företag från branschen presenterar sina produkter och tjänster.

–Efterfrågan på våra produkter har ökat enormt de senaste åren allt i takt med att kunskapsnivån kring brandfarlig vara har ökat. Konferansen i Malmö är en självklar och naturlig mötesplats för alla som vill öka säkerheten, säger Linus Jacker, VD för DENIOS AB

Fritt fall av brandfarlig vätska– ofarligt eller livsfarligt?

En av föreläsarna heter Anders Thulin och är kemiingenjör och med ett förflutet i skandinavisk färgindustri. På Brandfarlig Vara 2016 kommer Anders att prata om Ny handbok om statisk elektricitet samt om Fritt fall – ofarligt eller livsfarligt?

Föreläsning om ATEX utrustning

Henrik Braatz är loss prevention engineer på Scania i Södertälje. I hans uppdrag ingår att dra upp riktlinjer för och ge stöd i företagets arbete med brandskydd och riskhantering. Henrik kommer under Brandfarlig Vara att prata om 'ATEX godkänd utrustning – att köpa grisen i säcken' tillsammans med Ken Nessvi och Ulf Persson.

MSB:s gasexpert föreläser

Lars Synnerholm är gasexpert på MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Till Brandfarlig Vara kommer Lars för att berätta om Reviderad föreskrift om cisterner.

Detta är ett axplock från programmet så boka redan nu in datumen 26-27 Oktober så ses vi i Malmö Börshus.

 

 

 

 

Messeanmeldung

Messeanmeldung
Dina uppgifter