Tankstationer för bensin och diesel

DENIOS tillverkar praktiska produkter för säker och miljövänlig diesel eller bensinhantering. Våra kunder är lantbruk, skogsbruk, industrier och byggarbetsplatser som är i behov av lättillgängligt bränsle. Innan du installerar en tank eller cistern bör du läsa vår korta sammanfattning av gällande regler. Du hittar den genom att klicka här!

Mobil farmartank eller tankstationer för diesel och bensin  finns med optimerade yttermått för lätta lastbilar och pickup-fordon. Konstruktionen gör att de uppfyller villkoren för internationell transport av farligt gods på väg enligt ADR. Dubbelmantlade och UN- godkända modeller i stål eller robust 450 liters tank i korrosionsfri polyeten, möjligheterna är många. Ring våra säkerhetsrådgivare så hjälper vi dig hitta passande modell utefter behov.

Stationära tankstationer och Farmartankar är en praktiskt produkt för tankning av diesel eller bensin. Tack vare att dubbelmantlat utförande är tanken miljösäker och uppsamlingskärl behövs ej. Konstruktionerna är EX-klassad och godkänd som IBC för förpackningsgrupp ll och lll. Med en kapacitet på upp till 10 000 liter kan även större mängder lagras.

Tankningsplattformar och Tankstationer med golv för inomhus och utomhusbruk gör att tankområdet från tanken till fordonet är helt säkrat. Plattformen hindrar spill och läckage från att rinna ut i naturen och därmed kan miljölagstiftningen efterlevas.

Vår kunskap är din säkerhet!

Hör av dig till oss på 036-39 56 60 så hjälper vi dig hitta rätt lösning för dina bränsle behov.

Diesel-tankstation KA liggandes
Mobil bränsletank för diesel eller eldningsolja modell KC liggandes med förvaringsbox,
Lagertank TA,
Mobil tankstation för diesel PolyMove,
Mobil dieseltank av stål, UN-godkänd Typ MTD ,
Dieselcontainer KI - av stål, mobil
Mobil diesel tankstation MTA - stål

Dieseltank ochTankstationer av förzinkat stål eller plast används ofta av företag inom bygg och jordbruk. Dessa bidrar till att hålla en kontinuerlig arbetsprocess och ser till att nödvändigt bränsle alltid finns på plats.

  • Mobila tankstationer av stål eller plast (polyeten), för diesel
  • Mobila tankstationer för bensin
  • Stationär tankstation för diesel eller bensin
  • Tankstationsplattform för inomhus- och utomhusbruk

Mer information om: Tankstationer och spilloljetankar - Tankstationer för bensin och diesel

Lämplig för kemikalier i följande klasser

Mycket och extremt brandfarligt hälsofarligt miljöfarligt

Du kanske även är intresserad av