19.04.2017
Kategori: Pressmeddelanden, Homepage

DENIOS värvar spillskyddsexpert till strategisk satsning

DENIOS satsar strategiskt och långsiktigt med att bredda och utveckla sitt produktsortiment av absorbenter och torkmaterial för att möta marknadens behov. Som ett led i den utvecklingen förstärker DENIOS sitt team med spillskyddsexperten Christian Hagberg.

Christian Hagberg värvad till DENIOS

Christian Hagberg värvad till DENIOS

– Christian Hagberg är handplockad för uppgiften. Med sina 20 år i branschen har han helt unika kunskaper. Vi är mycket glada över denna värvningen, säger Linus Jacker, VD på DENIOS AB.

Nya produkter har gett fler nya kunder

Under en lång tid har DENIOS arbetat med att få fram nya generationens torkmaterial och absorbenter med fokus på miljö och produktionseffektivitet. Framför allt har man utvecklat materialen och paketeringen av absorbenterna. Praktiska dispenser boxar, kartonger och smart förpackade spill-kit är exempel på lösningar i produktutbudet. Tack vare de nya produkterna har företaget fått nya kunder - framförallt i Tyskland.

Ökat intresse av effektivitet och kostnadsbesparingar

– Det märks att det går uppåt i hela Europa. Vi får fler order och kundförfrågningar. Det är många som är intresserade av miljö och säkerhetsfrågor men framför allt har intresset för kostnadsbesparingar och effektivitet ökat mycket. Tanken är att det ska vara enkelt att anpassa mängd och material efter spill, säger Linus Jacker.

– Kombinationen av Christians kunskaper och vårt utbud innebär att vi förbättrar vårt produkterbjudande ytterligare för våra svenska kunder. Ambitionen är att långsiktigt bygga ett konkurrenskraftigt sortiment av förbrukningsmaterial och spillskydd. Sortimentet kommer möjliggöra för kund att köpa ännu mer direkt från en partner och ge direkt tillgång till vår specialiserade tillverkning på ett effektivt sätt, säger Linus Jacker.

– Jag ser fram emot att arbeta med ett företag med ambitionen att utveckla hela marknaden för miljösäkerhet och arbetssäkerhet, avslutar Christian Hagberg.

Kontakt Christian Hagberg:

CrH@denios.se

Kontaktperson Press

Har du frågor eller förslag?
Kom i kontakt med oss!

   

Elina Pöyliö
Pressansvarig

Tel. 036 39 56 60
Fax: 036 12 28 20
E-post: elp@denios.se