03.11.2016
Kategori: Pressmeddelanden, Homepage

DENIOS firar starka siffror med mumsig tårta

Det har varit en händelserik höst på DENIOS AB. Nya produkter, nya medarbetare och nya kunder. När oktobers siffror var rapporterade firades det med tårta på Jönköpingskontoret.

DENIOS firar med tårta från Bernards Konditori

DENIOS firar starka siffror med tårta från Bernards Konditori

Stor efterfrågan på absorbent i multiformat

– Många nya kunder har hittat till oss och nyheten DENSORB Multiformat har blivit en enormt uppskattad absorbent, säger Lina Berkesten som är spillskyddsexpert på DENIOS AB.

Efterfrågan på fatlyftar, uppsamlingskärl, fatpumpar och brandsäkra skåp har ökat under hösten vilket tyder på att allt fler kunder tar ansvar för säkerheten på företaget.

Positivt med nya kunder​

– Att vi får fortsatt förtroende från våra kunder samtidigt som nya hittar till oss känns mycket positivt. Vi fortsätter vårt arbete med att hjälpa våra kunder till en säker kemikaliehantering, både för miljön och medarbetare, säger Linus Jacker VD på DENIOS AB.

Som modernt och framgångsrikt företag har DENIOS sedan 30 år tillbaka satt nya standarder i Europa inom miljöskydd och säkerhet vid arbetsplatser.

Professionell rådgivning, stor kunskap om lagar och en mångårig kompetens inom tillverkning och utveckling har gjort DENIOS marknadsledande inom spillskydd. Detta för att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter för globalt miljöskydd och säkerhet vid arbetsplatser.

 

 

Kontaktperson Press

Har du frågor eller förslag?
Kom i kontakt med oss!

   

Elina Pöyliö
Pressansvarig

Tel. 036 39 56 60
Fax: 036 12 28 20
E-post: elp@denios.se