Lediga tjänster

Arbeta för den europeiska marknadsledaren för säker hantering av kemikalier.
Som en del av DENIOS-teamet blir du delaktig till att forma vår framtid och våra framgångar!

Vi behöver motiverade medarbetare som vill engagera sig i ett dynamiskt och snabbt växande företag.

Vi växer, vill du växa med oss? Vi söker nu:

Vi växer, vill du växa med oss? Vi söker nu:

 

Teknisk innesäljare

DENIOS AB söker en engagerad lagspelare som delar samma värdegrund som företaget och övriga laget. DENIOS är ett företag i stark tillväxt och ständig förändring, med ett tydligt mål att all tillväxt och utveckling ska vara hållbar för människa och miljö in i framtiden.

Vi är inne i en expansiv fas, dels med traditionella spillskydd och även med förbrukningsmaterial så som absorbenter och trasor. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och driven kommer att trivas!

Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du med ditt engagemang får möjlighet att skapa nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete. Det består av att kontakta kunder, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Du ingår i ett team på 8 medarbetare och du rapporterar direkt till VD på huvudkontoret i Jönköping.

Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning. Du har en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med kollegor både i Sverige som internationellt över hela världen. Vidare har du ett tekniskt intresse och viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt!

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och kreativ. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Tidigare erfarenhet av industriförsäljning är meriterande, dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns möjlighet att, i takt med företagets tillväxt, utvecklas till utesäljare.

God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav. Har du dessutom det Tyska språket är det en merit. Vill du bli en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan!

Hör i så fall av dig till Linus Jacker på telefon: 036 39 56 61 eller mail:  lij(snabelA)denios.se


Bli en del av TEAM DENIOS

Ansök nu:

DENIOS AB
Linus Jacker, VD
Box 534
55117 Jönköping - Sverige
Tel. 036 39 56 60
Telefax: 036 12 28 20
E-post: info(snabelA)denios.se


Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!