Forma din framtid

Vi söker specialister, chefer och kvalificerad, motiveradarbetskraft som vill forma framtiden med oss. Dina idéer, ditt engagemang och ditt aktiva arbete hjälper oss att uppnå våra mål - att skydda miljön, säkra och öka vår ekonomiska framgång.

DENIOS startades som 2 mans företag 1986 och är nu med mer än 700 medarbetare marknadsledare över hela världen inom lagring, hantering och sanering av kemikalier, miljöskydd och arbetssäkerhet. Effektiviteten föder vår tillväxt så vi kan trygga arbetsplatser i ett intressant och framtidsstarkt marknadssegment.

DENIOS ser sig själv som ett innovativt företag. Vidareutbildning av våra medarbetare för förbättring av personliga och professionella kvalifikationer är självklart för oss. Dra nytta av ett framåtblickande, medelstort företag och ta tag i din karriär.

Intresserade medarbetare har hos oss, om de har lämpliga kvalifikationer, möjligheten till utlandsuppdrag hos våra dotterbolag. För att främja utbytet av information mellan internationella kollegor, optimera processer och även förbättra samarbetet inom DENIOS-koncernen.

Om du jobbar hårt, har engagemanget och har internationellt teamkänsla, skicka ditt CV till oss. Vi ser fram emot att träffa dig.

mehr Lediga tjänster

Bli en del av TEAM DENIOS

Ansök nu:

DENIOS AB
Linus Jacker, VD
Box 534
55117 Jönköping - Sverige
Tel. 036 39 56 60
Telefax: 036 12 28 20
E-post: info(snabelA)denios.se


Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!