Trafiksäkerhet

Påkörningsskydd i produktionslokal:
Alla kemikalier som är uppställda i en produktionslokal bör förses med påkörningsskydd om risk för påkörning finns. DENIOS erbjuder skyddsbalkar som stoppar gaffellyftvagnar och truckar. Påkörningssbalkarna skyddar maskiner, kopplingsskåp och säkerhetsinrättningar m.m. Påkörsningsskydd är extra viktigt om flytande kemikalier förvaras och om förpackningen är sårbar tex en Big Bag. I produktsortimentet ingår skyddsbyglar, påkörningspollare, skyddshörn och pelarskydd.

Säkerhet på företagets parkeringsplats:
Parkeringsstopp från DENIOS är idealiska för avgränsning av parkeringsplatser eller för skydd av grönområden. De skyddar även väggar och murar mot fordonsskador.


Trafikspegel ökar säkerheten på din arbetsplats, både inomhus och utomhus. Vidvinkelspegel är idealisk för övervakning vid trafikerade områden. En panoramaspegel är en säkerhetsspegel av akrylglas och finns för både vägg och takmontering.

Fartdämpare kompletterar säkerheten på din arbetsplats.

Vidvinkelspegel, typ SE, inkl. hållare
Parkeringsstopp, 4 färger, av PE Trafikspegel, Inkl. monteringsmaterial Slangbryggor för slangar och kabel Fartdämpare, 2 fastigheter Industrispegel
 

Även företagets parkeringsplats är viktig för säker arbetsmiljö. Med dessa hjälpmedel förtydligar och förenklar ni trafikflödet för kommande och avgående leveranser samt för personalen:

Mer information om: Utrustning för produktion och materialhantering - Trafiksäkerhet

Du kanske även är intresserad av