Arbetsmattor

DENIOS verkar för miljöskydd och säker arbetsmiljö. Med rätt mattor på golvet ökar du arbetsskyddet och produktiviteten hos de anställda.

Avlastningsmatta eller  ergonomisk säkerhetsmatta för våtutrymmen är en enkel och ekonomisk lösning för att minska ben- och ryggtrötthet samt öka produktiviteten. Ytan förblir torr, ren och halksäker eftersom vätskor och avfall kan rinna av via hålen och de upphöjda ribborna på undersidan. Svart(naturgummiblandning) för allmän användning och röd (nitrilgummiblandning)för miljöer med fett- och oljepåverkan.

Antistatisk matta/ ESD matta skyddar din personal och dina känsliga maskiner mot elektrostatiska urladdningar (på engelska ESD, akronym för Electrostatic Discharge). Ofta alstrar den anställde laddningen själv med sina skor, med antistat mattor förebygger du detta. 

Skrapmattor och entrémattor skyddar folk från att halka och ramla. De finns för både inomhus- och utomhusbruk. De skyddar samtidigt golvet från slitage och spelar en viktig roll för att minska städning och underhåll. DENIOS mattor är slitstarka och lätta att rengöra.

Halkskyddstejp minskar risken för olyckor på hala, ojämna eller olika höjders ytor på plant golv. Kombinationen högkvalitativt slipmedel och tuffa, tåliga lim ger ett säkert halkskydd under långa perioder. Snabb monterat och lätt att underhålla. 

Ring DENIOS rådgivare för hjälp att hitta bästa lösningen på dina behov.

Tel:036-39 56 60

Ergonomiska arbetsplatsmattor, Typ ST.
Avlastningsmatta, Typ CT, Brandklass 1
Halksäker golvbeläggning, Typ Safe Step 500 SF
Halkskyddstejp, självhäftande
Halkskyddstejp, självhäftande
 
 

För ren, torr och säker arbetsplats har DENIOS arbetsmattor av olika slag beroende på ert behov.

Mer information om: Personlig skyddsutrustning /Arbetssäkerhet - Arbetsmattor

Infomaterial och Broschyrer

Service

Du kanske även är intresserad av